Zlatan Ibrahimovic Parfums Zlatan Sport FWD H&B & Deoroll - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv
Modellens høy er 182  cm og bruker størrelse M

Zlatan Ibrahimovic Parfums Zlatan Sport FWD H&B & Deoroll

165NOK
-15%
199NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1615304

ZLATAN SPORT FWD Set som inneholder en Hair & Body Wash 150 ml samt en Antiperspirant Deo Roll-on 50 ml. Produktene har en frisk, energigivende duft med noter av frisk appelsin og grønne blad i kombinasjon med elegant sedertre, vetiver og patsjuli. ZLATAN SPORT FWD Hair & Body Wash er en kombinert rens for hår og kropp som gir en ren og frisk følelse. Mykt skummende og inneholder fuktbindende og pleiende stoffer for både kropp og hår og gir en myk og deilig følelse på huden. ZLATAN SPORT FWD Antiperspirant roll-on er en effektiv antiperspirant med aktive stoffer som motvirker svette og dårlig lukt hele dagen. Inneholder ingredienser som roer huden og motvirker irritasjon. 24-timers effekt. Alkoholfritt og inneholder 100% veganske ingredienser.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews