#YesstayhardVi elsker å se bildene dine av produktene våre! Det kan hende vi ber om lov til å bruke disse bildene i markedsføringsøyemed i våre egne kanaler for å publisere dem på vår nettside, i sosiale medier som Instagram, Facebook, Pinterest, blogg og nyhetsbrev samt i øvrige kommunikasjonskanaler.Ved å besvare forespørselen vår med hashtaggen #yesstayhard godkjenner du følgende:

Du gir Stayhard AB (organisasjonsnummer 556713-8077) en ikke-eksklusiv og global lisens til å kunne bruke samtlige bilder hvor du har svart #yesstayhard i markedsføringsøyemed i samtlige kommunikasjonskanaler.


Du bekrefter herved at:1. Du eier alle rettighetene til bildene dine.

2. Du har tillatelse fra alle eventuelle personer som vises på bildene dine til å overlate rettighetene.

3. Stayhard AB ikke vil krenke tredjeparts rettigheter eller stride mot loven.

Du fritar herved Stayhard AB fra alle forpliktelser til å betale deg for bruk av bildene dine, og for de immaterielle rettighetene til dem i forbindelse med ovennevnte anvendelsesformer. Herved fritar og aksepterer du å holde Stayhard AB, og alle personer som handler på Stayhard ABs regning, skadesløse for alle eventuelle fordringer, krav og forpliktelser uansett art, i forbindelse med bruken av bildene i henhold til ovennevnte beskrivelse.

Ved å svare #yesstayhard, godkjenner du altså at du har lest og forstått ovennevnte vilkår. Du er alltid velkommen til å kontakte oss ved spørsmål angående dette ved å sende e-post til: customerservice@stayhard.no