Wahl Skjeggtrimmer Aqua Trim Litium - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Wahl Skjeggtrimmer Aqua Trim Litium

1 449NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1599955

En oppladbar IPX7-klassifisert, vanntett skjeggtrimmer med presisjonsslipt, selvslipende skjærehode. Lang driftstid på hele 100 minutter og hurtiglading på 3 min. Lades helt opp på 1 time. Klippebredden er 30 mm med minste klippehøyde 0,7 mm uten distansekam. Trimmeren har justerbar distanseinnstilling for 38 ulike klippelengder med intervaller på 0,5 mm. - Produsert i EU - Medfølger: skjegg- og bartekam, oppbevaringsetui, rengjøringskost og smøreolje for å holde trimmeren i god stand i lang tid!

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews