Wahl Multi Purpose Grooming multitrimmer - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Wahl Multi Purpose Grooming multitrimmer

995NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1583545

Litium Ion oppladbar multitrimmer produsert i USA. Toppkvalitet med: - Presisjonsslipt, selvslipende skjærehode for skjeggtrimming og styling. - Presisjonsskjær for detalj- og konturklipping. - T-Blade for hårklipping og body grooming. - Barberhode for ansikt og kropp. Trimmeren har lang driftstid på hele 180 minutter og hurtiglading på 1 minutt, fullades på 1 time. Klippebredden med skjærehodet for skjeggtrimming er 30 mm med minste klippehøyde 0,7 mm uten distansekam. Tilbehør for skjeggtrimmer: Distansekammer 1,5, 3 og 4,5 mm og en justerbar distansekam for 2, 4, 6, 8, 10 og 12 mm. Tilbehør T-Blade for hårklipp: Distansekammer 3, 6 og 10 mm. Dessuten medfølger skjegg-/bartekam, oppbevaringsetui, rengjøringsbørste og olje for skjærene.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews