Wahl Frisørklipper Strømdrevet - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv
Modellens høy er 182  cm og bruker størrelse M

Wahl Frisørklipper Strømdrevet

699NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1618279

Home Pro 300 er en USA-produsert hårklipper med motor som er ekstremt sterk og pålitelig. Home Pro 300 greier kontinuerlig klipping uten å miste ytelse eller overopphetes. Den er 100% profesjonell i både ytelse og livslengde, er lettstelt og gir et fantastisk resultat. Klippelengden kan stilles mellom 0,7 og 3 mm uten forhøyningskam. 8 stk distanser medfølger for klipping fra 3-25 mm. Home Pro 300 har presisjonsslipte og selvslipende skjær. Leveres i oppbevaringsboks med kam, saks, rengjøringsbørste og olje for å opprettholde levetid og skarphet i skjærebladene.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews