Wahl Elite Pro Hårklipper - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Wahl Elite Pro Hårklipper

1 095NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1583541

Elite Pro er en USA-produsert hårklipper med motor som er ekstremt sterk og pålitelig. Den nye motoren er 15% sterkere enn Wahls profesjonelle Powedrive-motor. Med Elite Pro får du en hårklipper med 100% profesjonell ytelse og levetid. Den er både lettstelt og gir et fantastisk resultat. Elite Pro har en ekstremt høy kvalitet, og tilbehøret er også profesjonelt utformet med «SECURE-FIT» distansekammer, frisørsaks og kam. Trinnløs justering av skjæret gir mulighet for individuell tilpassing av klippelengder, minste klippehøyde 1 mm. 10 stk. distanser medfølger for 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, 10 mm, 13 mm, 16 mm, 19 mm, 22 mm, og 25 mm. Elite Pro har selvslipende skjær, og leveres med oppbevaringsveske, cape, rengjøringsbørste og olje for å beholde levetid og skarpe blader.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews