Wahl Close Cut Pro - Yellow - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Wahl Close Cut Pro - Yellow

695NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No colour: 1618292

Hårklipper produsert i USA med presisjonsslipte/selvslipende skjæreblad og kraftig motor Close Cut er en USA-produsert hårklipper laget spesielt for de som ønsker et nærmest glattbarbert resultat, og kan derfor brukes til hele kroppen, Close Cut klipper ned til bare 0,6 mm. Close Cut holder en høy kvalitet og gir veldig godt resultat. 6 stk distanser medfølger for 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm, 6 mm, 10 mm og 13 mm. Close Cut har selvslipende skjær, og leveres med oppbevaringsveske, kam, rengjøringsbørste og olje for å ivareta levetid og skarpe blader.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews