Trust Tastatur Ody trådløst Tastatur og m - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Trust Tastatur Ody trådløst Tastatur og m

279NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  Black: 1628166

Trust Ody kit med trådløst tastatur- og musesett - Svart - Nordisk layout Trådløst og stille tastatur og mus for mange komfortable arbeidstimer - Trådløst tastatur- og musesett for fin arbeidsflyt - Stille taster og museknapper som ikke forstyrrer familien eller kollegene - Tastatur i full størrelse med taster med lav profil for myke og komfortable tastetrykk - Rask og enkel styring med 13 funksjonsknapper og medieknapper - Sprutbestandig tastaturkonstruksjon som beskytter mot søl - En USB-mottager for tilkobling av både tastatur og mus som oppbevares inni musen - Mus med gummikledde sider for et fast grep - Tilpass musemarkørens hastighet med DPI-knappen Alt du trenger Ody Silent Wireless Keyboard har alt du trenger for en smidig skriveopplevelse. Det lavprofilerte designet i full størrelse har stille taster, mens den justerbare vinkelen og sklibeskyttelsens gummi hjelper deg med å jobbe komfortabel i timevis. Den er sprutbestandig, og har 12 multimediefunksjonsknapper - alt du trenger for å få jobben gjort. Moderne mus Den medfølgende musen har et lignende, moderne design og har også stille knapper. Ingen blir forstyrret av din harde jobbing. Den har en DPI-knapp slik at du kan justere markørens hastighet, og musen har en pålitelig optisk sensor slik at du kan jobbe på de fleste flater. Nøkkelordet her er fleksibilitet. Trådløst uten problemer Dette settet bruker de samme trådløse USB-mottagerne både for tastatur og mus. Koble bare til en ledig USB-port på PC eller laptop, så er du klar. Et ryddig skrivebord bidrar til et ryddig sinn. Når du er ferdig kan du enkelt lagre mottageren i datamusen når du vil ta settet med deg. Pakken inneholder - Trådløst tastatur - Trådløs mus - USB-mottaker - 2 x AAA-batterier til tastaturet - 2 x AAA-batteri til musen - Bruksanvisning kan hentes fra Trust Systemkrav - USB-port - Windows 10/8/7 - Mac OS* 10.15 Catalina eller senere - Chrome OS* - * Kompatibiliteten for kontor- og medieknappene kan variere mellom ulike operativsystemer"

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews