Trust Mikrofon GXT 256 Exxo Streaming microph - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Trust Mikrofon GXT 256 Exxo Streaming microph

1 499NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  Black: 1628914

RGB-belyst mikrofon for førsteklasses innspillinger, for strømming, podder, stemmeopptak og akustisk musikk - Digital USB-kontakt: fungerer umiddelbart på alle stasjonære og bærbare datamaskiner - Kardioid innspillingsmønster til førsteklasses opptak og klar lyd uten bakgrunnsstøy - Latensfri overvåkningsport som gjør det enkelt å finne og lytte til det du spiller inn i realtid uten forsinkelser - Varm, rik og ferdig lydgjengivelse: for opptak av sang og akustiske instrumenter - Perfekt til podcast, vlogger, voice-overs, musikkinnspilling eller streaming på YouTube, Twitch og Facebook - Kontroller som gjør det lett å komme til mikrofonens forsterker, avstengning og hodetelefonenes volumknapp Ta strømmingen til neste nivå Hvis du er på jakt etter en mikrofon som duger til streaming og spiller inn av høyeste kvalitet, så skal du ta en titt på Trust GXT 256 Exxo USB Streaming Microphone. Med utmerket lydkvalitet samtidig som den er ekstremt enkel å bruke. Førsteklasses kardioidinnspilling Exxo er spesielt utformet for stemmeopptak. Kardioid-innspillingsmønsteret sikrer at opptakene blir av høy kvalitet ved å isolere stemmen, noe som reduserer bakgrunnsstøy. Perfekt for ekstremt tydelig, nøyaktig og varm lyd under strømming, men er også perfekt for podcasting, vlogging og opptak av voice-overs eller akustiske instrumenter. Heavy Metal og støtsikkert design Exxo er bygget for stabile innspillinger, og har et robust metalldesign. Juster enkelt mikrofonens vinkel til den perfekte opptaksposisjonen slik at lyden fanges perfekt. Dens avanserte sjokkfeste nøytraliserer rystelser som ellers kan høres på opptaket - selv om du hopper opp midt i kampens hete. Dessuten garanterer dens tunge metallstativ optimal stabilitet. Det er også mulig å feste mikrofonen til hvilken kompatibel mikrofonarm som helst ved hjelp av det universale 5/8''-skruefestet. Pakken inneholder - Mikrofon - Støtbeskyttelse - Trekk - Metallstativ - USB-ledning - Bruksanvisning - Spillklistremerke Systemkrav - Stasjonær eller bærbar data med USB-port - Windows 7, 8, 10 eller Mac OS X 10.5 (Leopard) eller senere eller - PS4™

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews