Samsung Galaxy Buds Live Svart - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Samsung Galaxy Buds Live Svart

1 990NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1623849

Galaxy Buds Live Trådløse ørepropper utformet for å brukes i alle miljøer. Med en ikonisk form, et ergonomisk design, en passform som slipper inn naturlige omgivelser, og en høyttaler optimalisert for en bedre opplevelse. Lyd som er laget for deg - Fantastisk lyd med fyldig bass og krisp diskant - Aktiv støyredusering - Perfekt passform som gjør de gode å ha i lenge - Lang batteritid og to oppladinger i etuiet - 3 mikrofoner som sammen gir enda bedre samtalelyd - Et skinnende blankt design som blir en del av din personlige stil Den siste passformen for helt trådløse hodetelefoner Galaxy Buds Lives iøynefallende design skiller seg ut, selv i øret. De gjenspeiler ørets og ansiktets linjer for å gi dem et naturlig utseende, og har et design som minner om blanke juveler. Leveres i et lekkert ladeetui, perfekt mens du er på farten. Skapt for dine ører Galaxy Buds Live har en så myk passform i øret at du kan bruke dem hele dagen uten å føle ubehag. Det ergonomiske designet er deilig og komfortabelt, og passformen kan tilpasses med en av de to medfølgende silikonbøylene. Nå kan du enkelt reise på jobb, gå til en venn og alt mulig annet uten å ta ut øreproppene. Disse Galaxy øreproppene er trådløse og har Active Noise Cancellation (ANC) for Galaxy Buds som holder støy ute samtidig som de slipper verden inn. Det reduserer bakgrunnslyder uten å gå glipp av det som er viktig, som stemmer og kunngjøringer. Alt dette gjøres bare ved å slå den på. Hør hver lyd bli levende Med disse øreproppene føler du at du sitter på første rad. Høyttalere på 12 mm med lyd fra AKG fungerer sammen med Galaxy Buds Lives ergonomiske design for å levere romslig lyd, mens den store driveren og basskanalen skaper en luftstrøm som lar lyd flyte sømløst. Hør skarpe og tydelige stemmer Med tre innebygde mikrofoner og Voice Pickup Unit får du den beste samtalekvaliteten ekte trådløse ørepropper kan by på. Voice Pickup Unit registrerer når kjeven beveger seg, og når kjeven vibrerer, blir disse dataene konvertert til stemmesignaler for å gi forbedret lydkvalitet - selv blant støy Batteritid Opptil 6 timer uavbrutt lytting Opptil 21 timers batteritid med ladeetuiet Spesifikasjoner Tilkoblinger Bluetooth-versjon: Bluetooth v5.0 Bluetooth-profiler: A2DP, AVRCP, HFP

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews