Saddler Ryggsekk Palermo - Brun - Accessories- Stayhard.no
Handlekurv

Saddler Ryggsekk Palermo

N/AN/A
Gå til kassen
Artikkelnummer for Midbrown: 1540509-01-0
  • 100% Skinn

Ryggsekk Palermo fra Saddler er i eksklusivt design. Sekken er i fint skinn av høy kvalitet som blir finere jo mer du bruker den. Vattert quiltstikning mot ryggen, og vatterte skulderremmer med vevd tekstilbånd nederst som justerer lengden. Håndtaket øverst er rundsydd og komfortabelt å bære. Ryggsekken har topp med toveisglidelås i åpningen. Toppen brettes ned og lukkes med hurtigspensel i metall. Innvendig har ryggsekken en datalomme som lukkes med borrelås, en glidelåslomme og en liten åpen lomme. En ryggsekk med klasse som fungerer perfekt som dokumentmappe til jobben. Mål ca. B31 x H 37 x D9 cm.

  • 100% Skinn

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews

Följ oss på instagram!

Få 15% rabatt* hela din beställning

Gjelder en gang per kunde, og kun på ord. priser (ikke gavekort). For fullstendige vilkår les her

KLIKK HER FOR Å FØLGE OSS!

Rabattkoden din vil vises her: