Replay Signature Red Dragon for Him EdT 30 ml - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Replay Signature Red Dragon for Him EdT 30 ml

N/AN/A
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No color: 1533387

Signature Red Dragon for Him er et krydret fyrverkeri som toner ned med en hjertenote av te og geranium og en etterklang av hvitt tre, vetiver og patchouli. TOPPNOTER - Kardemomme, Rosépepper, Grapefrukt. HJERTENOTER - Te, Geranium, Svartpepper. BASENOTER - Vetiver, Hvitt tre, Patchouli Dette produktet inneholder brannfarlige stoffer, og klassifiseres som farlig gods.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews