Remington Total Body Groomer (BHT2000A) - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Remington Total Body Groomer (BHT2000A)

399NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1008519

Remington BHT2000A har 5 forhåndsinnstilte lengder som enkelt kan endres med zoomhjulet. I vinduet kan man enkelt se hvilken lengdeinnstilling man har. Bladene er selvslipende og titanbelagte og er derfor veldig holdbare. Bruk mini foil shaveren for et mykt resultat. Med en tipp med ett fixert blad forebygger man hakk og sår. Den har en avtagbar kam for en mer eksakt trimming og forming. Det tar 14-15 timer å lade batteriene og den kan brukes i 40 minutter trådløst. Du ser enkelt når den lades på ladelampen. Den er dusjsikker og takket være anti-skli-grepet på håndtaket har du god kontroll under bruk.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews