Remington Hygienetrimmer NE3870 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Remington Hygienetrimmer NE3870

299NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1509187

NANOSeries Nese- og øretrimmer for å enkelt fjerne uønsket hår. Den dobbeltsidige trimmeren er vinklet slik at du enkelt kommer til områder som er vanskelige å nå og det roterende trimmerhodet gjør at du raskt kan få bukt med uønsket hår i nese og ører. NE3870 er for å fikse detaljene, takket være det medfølgende trimmerhodet med justerbar kam kan du med enkelhet forme kinnskjegg og linjene rundt skjegget ditt for å få en fullkommen look. Helt dusjsikker og med et kraftfullt litiumbatteri kommer ikke denne trimmeren til å skuffe deg og du kan føle deg sikker på at du alltid kan vise frem beste side. Kraftig med presisjon Det kraftfulle litiumbatteriet gir denne trimmeren ekstra lang levetid og den kraften du trenger for å håndtere uønsket hårvekst. Den ergonomiske designen gjør dessuten at du får ekstra bra kontroll over din trimming Mange ulike funksjoner Den dobbeltsidige trimmeren med medfølgende kammer er det perfekte verktøy for å tilpasse og forme pene øyenbryn og den er også effektiv på å raskt ta bort hår i nese og ører. Det separate trimmerhodet med justerbar kam som klipper mellom 1-5mm gjør det mulig for deg å fikse de siste detaljene som f.eks kinnskjegg og tilpasse rundt skjegg og bart.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews