Remington Barbermaskin R3000 R3 Style - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Remington Barbermaskin R3000 R3 Style

599NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1593518

Style Series R3 er mild mot huden med skjærehoder med doble spor og antibakterielle belegg som reduserer hudirritasjon. De fleksible skjærehodene og det svingbare hodet som tilpasser seg ansiktets konturer gir deg et effektivt resultat, og det ergonomiske håndtaket gjør barberingen til en behagelig opplevelse. Ønsker du perfekt 3-dagersskjegg? Med det medfølgende styler-dekselet som festes på hodet på barbermaskinen får du et perfekt tredagersskjegg. Med pop up-trimmer og styler-deksel gir Style Series R3 deg en allsidig ytelse for en rekke ulike stiler og utseender. - Skjærehoder med doble spor - Antibakterielt belegg for å redusere faren for hudirritasjon - Fleksible skjær og svingbart hode som tilpasser seg ansiktets konturer - Forbedret pop-up-trimmer - Ergonomisk grep - Strømdrevet - LED-indikator - Styler for tredagersskjegg - For tørrbarbering - Rengjøringsbørste

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews