Pioneer Aktiv bass med fjern 160W - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Pioneer Aktiv bass med fjern 160W

3 595NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No color: 1626233

Aktiv subwoofer-høyttaler som trenger liten plass med innebygd forsterker i klasse D med DIGITAL BASS CONTROL for DYP og DYNAMISK, kontrollert bass. Enkel å installere takket være størrelsen. (160 W) Pioneer lanserer enda et produkt i sin generasjon subwoofer-høyttalere med forsterker i klasse D som har integrert DIGITAL BASS CONTROL. Denne unike egenskapen har to valgfri bassnivåer: DYP (DEEP) og DYNAMISK (DYNAMIC), noe som gir sterk, fyldig og dyp bass på 160 watt som du kan kjenne, uten å ta for mye plass. Brukerne kan enkelt kontrollere og tilpasse de to bassnivåene direkte med den medfølgende kabeltilkoblede fjernkontrollen, og TS-WX130DA kan enkelt monteres under forsetet eller i bagasjerommet. Takket være klasse-D-teknologien er Pioneers TS-WX130DA enda lettere å installere, siden den kan motta både høye (høyttalerinngang) og lave (RCA-inngang) innsignaler. Dette betyr at du kan koble den til bilens originale anlegg eller et anlegg som du har kjøpt senere, og dermed oppgradere din nåværende lyd. TS-WX130DA er en liten, aktiv subwoofer-høyttaler i et deksel som gir en maks effekt på 160 W og en nominell effekt på 50 W.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews