pinqponq Brik Licorice Black Bold - Svart - Accessories- Stayhard.no
Handlekurv

pinqponq Brik Licorice Black Bold

449NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for : 1103134-01-1

Svart skulderveske fra Wesc som er produsert i resirkulerte materialer. Vesken har en vanntett overflate og en logo på den ene siden. Et utvendige rom og et hovedrom. Skulderremmen har regulerbar lengde - Svart skulderveske - Logo - Regulerbar skulderrem - Et utvendige rom og et hovedrom - Vannavvisende overflate - Rommer 1,8 liter - Resirkulerte materialer - Tekstil

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews

Följ oss på instagram!

Få 15% rabatt* hela din beställning

Gjelder en gang per kunde, og kun på ord. priser (ikke gavekort). For fullstendige vilkår les her

KLIKK HER FOR Å FØLGE OSS!

Rabattkoden din vil vises her: