Philips OneBlade QP610 - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv
Modellens høy er 182  cm og bruker størrelse M

Philips OneBlade QP610

299NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No color: 1624320

Philips OneBlade ansikt + kropp trimmer og barberer alle hårlengder. Denne refill-pakken inneholder et blad til kroppen med hudbeskyttelse og klikkfeste og en kroppskam. Du trenger ikke flere verktøy. OneBlade greier alt. Utformet for å klippe hår, ikke hud 1 x blad for kroppen Passer på alle OneBlade-håndtak Bladet varer i opptil fire måneder* 1 x kroppskam

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews