Philips Multitrimmer MG5730/15 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Philips Multitrimmer MG5730/15

649NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1509458

Philips 11-i-1 multritrimmer gjør det enkelt å skape din egen personlige stil. Du kan gjøre alt fra å trimme og style ulike skjeggstiler, ta bort nese- eller ørehår til fjerne kroppshåret eller klippe deg selv hjemme. Denne serien multigroomers er utstyrt med Philips avanserte klippeteknikk for en rask og jevn klipping hver gang. Alle Philips Multigroomers er vedlikeholdsfrie med selvslipende skjæreelementer og du trenger aldri å olje bladene. 11 verktøy for ansikt, hår og kropp Alt-i-ett-trimmeren har ulike tilbehør som kan brukes for å klippe hår samt trimme og style skjegg, ta bort nese- og ørehår og trimme kroppshår. Trimmer for skjegg, hår og kropp Skjærelement i metall for langt holdbarhet. Benytt trimmeren uten kam for rene, skarpe linjer for både skjegg og hår eller for å trimme ned kroppshår. Du kan også klikke fast skjegg-, hår- eller kroppskammene om du vil ha ulike lengder når du styler. Mini-barberhode gir en pen finish rundt kantene Etter trimming kan du fikse til din look med mini-barberhodet. Tilbehøret gjør det enkelt å komma til med presisjon og pusse til kantene. Presisjonstrimmer for perfekte detaljer Når du har trimmet ferdig kan du enkelt klikke fast tilbehøret for presisjon for en velpleid finish på bart, kinnskjegg eller linjer i skjegget. Nese- og ørehårstrimmer, ta bort uønsket hårstrå smertetfritt Klikk fast dette tilbehøret for å ta bort uønskede hårstrå fra ører og nese, helt smertefritt. Nesehårtrimmerens unike teknologi med roterende skjæreblad garanterer et raskt og effektivt resultat uten rykk og ubehag. Dessuten har nesehårstrimmeren et beskyttende deksel som garanterer at du aldri kan skjærer deg. 7 solide og holdbare kammer for hår, skjegg og kropp Kammene er produsert i et spesielt materiale som er ekstra holdbart, så også om du mister den i gulvet går de ikke i stykker. Det følger med 2 stubbkammer (1,2 mm), 1 justerbar skjeggkam (3 7 mm) , 3 hårkammer (9, 12, 16 mm) og en kropp (3 mm). Vanntett Multitrimmeren er meget enkel å rengjøre - klikk bare av tilbehøret og skyll blader, kammer samt selve apparatet for å rengjøre den.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews