Philips Multitrimmer MG3720/15 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Philips Multitrimmer MG3720/15

429NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1509453

Philips 7-i-1 Multitrimmer gjør det enkelt å føle seg velpleid. De ulike tilbehørene gir deg alle muligheter å skape en velpleid look, alt fra å trimme skjegg, nese- eller ørehår til å klippe håret hjemme. Du kan også enkelt trimme kinnskjegget eller frisyren selv. Alle Philips Multigroomers er vedlikeholdsfrie med selvslipende skjæreelementer, og du trenger aldri olje bladene. Langvarig hvasse skjæreblad Skjæreelementene i multitrimmeren er helt vedlikeholdsfrie og selvslipende. Bladene holder seg på den måte hvasse og effektive uten at du behøver å olje dem. Det resulterer i blader som er like hvasse etter 3 års bruk som da du kjøpte den. Denne alt-i-ett-trimmeren klipper håret og trimmer og styler ansiktshåret Alt-i-ett-trimmeren har ulike tilbehør som kan brukes for å klippe hår, trimme skjegg og ta bort nese- og ørehår. Trimmer for både skjegg og hår Bruk trimmeren uten kam for rene, skarpe linjer for både skjegg og hår. Du kan også klikke fast skjegg- eller hårkammene om du vil ha ulike lengder når du styler. Nese- og ørehårtrimmer, ta bort uønskede hårstrå smertefritt Klikk fast dette tilbehøret for å ta bort uønskede hårstrå fra ører og nese, helt smertefritt. Nesehårtrimmerens unike teknologi med roterende skjæreblad garanterer et raskt og effektivt resultat uten rykk og ubehag. Dessuten har nesehårtrimmeren et beskyttende deksel som garanterer at du aldri kan skjær deg. 5 solide og holdbare kammer for både hår og skjegg Kammene er produsert i et spesielt materiale som er ekstra holdbart, så selv om du mister dem i gulvet går de ikke i stykker. Det medfølger 2 stubbekammer (1,2 mm), 2 skjeggkammer (3,5 mm) og 1 hårkam (9 mm). Praktisk futteral medfølger

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews