Philips Eltannbørste HX6803/04 - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv
Modellens høy er 182  cm og bruker størrelse M

Philips Eltannbørste HX6803/04

899NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No colour: 1617821

Protective Clean gir deg en skånsom og effektiv rengjøring. Opptil sju ganger bedre plakkfjerning enn med en manuell tannbørste. Smartfunksjoner, bl.a. et mykstartprogram for deg som ikke har hatt eltannbørste før. Innebygd trykksensor og BrushSync sørger for at du ikke børster for hardt og at du alltid har et godt munnstykke. Opptil to ukers brukstid med litium-ion-batteri.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews