Philips Bluetooth-høyttaler Svart BT55B/00 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Philips Bluetooth-høyttaler Svart BT55B/00

399NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1586270

Stor lyd som får plass i en hånd Lev livet med musikk som strømmes trådløs fra en kompakt høyttaler som er lett å bære. Trendy farger hjelper deg med å velge en som passer akkurat din sti. Et innebygd oppladbart batteri holder musikken i gang hvor og når du vil. Imponerende lyd - Anti-clipping-funksjon for mindre forvrengning av musikk på høyt volum Enkel bruk - Trådløs musikkstrømming via Bluetooth. Utviklet for å være enkel å ta med seg - Innebygd oppladbart batteri for avspilling hvor som helst Tilkoblinger - Bluetooth-profiler: A2DP, AVRCP, HFP

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews