Philips Barbermaskin S3134 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Philips Barbermaskin S3134

899NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No colour: 1617807

Philips barbermaskin i 3000-serien gir deg en smidig og behagelig barbering Barberhodet kan vris og bøyes i fem retninger, PowerCut-bladsystemet og funksjonen for våt- og tørrbarbering gir et glatt og behagelig resultat. En glatt barbering på en mer behagelig måte - Hode - kan vris og bøyes i 5 retn. - PowerCut-blader - 60 min bruk på 1 t opplading Barberhode som kan vris og bøyes i fem retninger følger konturer for en behagelig barbering Få en glatt barbering som følger ansiktets konturer med et hode som kan vris og bøyes i fem retninger. Barberhodet treffer ansiktet i en perfekt vinkel og tilpasser seg ansiktets og halsens konturer, noe som skaper en myk kontakt med huden. Vått eller tørt - en smidig tørrbarbering eller en oppfriskende våtbarbering Få en smidig tørrbarbering eller en oppfriskende våtbarbering med barbergel eller barberskum, også i dusjen. 60 minutters trådløs barbering etter 1 times opplading Bruk barbermaskinen i opptil 60 minutter etter 1 times opplading. Barbermaskin fungerer kun uten ledning. Batteriindikator med ett nivå for å få det beste fra barbermaskinen Bruk den intuitive indikatoren til å se når batterinivået er lavt, tomt eller fullt. 5 minutters hurtiglading gir nok strøm til en barbering Har du det travelt? Lad barbermaskinen i 5 minutter, og få nok strøm til en barbering. Pop-up-trimmer for bart og kinnskjegg Gjør stilen komplett med innebygd trimmer. Den er ideell for å vedlikeholde barten og trimme kinnskjegget.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews