Philips Barbermaskin S1231 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Philips Barbermaskin S1231

599NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No colour: 1617806

Philips barbermaskin i 1000-serie gir deg enkel og praktisk barbering til en rimelig pris De har selvslipende blader, og hele produktet kan vaskes. En glatt barbering uten problemer - PowerCut-blader - Åpne med ett trykk - Med og uten ledning PowerCut-bladene er konstruert for å få en tett barbering over tid Få samme barberingsresultat igjen og igjen med selvslipende blader som er utformet med presisjon for å få en tett barbering. Barberhoder som kan bøyes i fire retninger og følger ansiktets konturer for å få en glatt barbering Få en tett barbering med hoder som er fleksible og bøyer seg i fire retninger. Hodet justerer seg etter kurvene i ansiktet, noe som sørger for jevn kontakt med huden uten for mye press. Åpne med ett trykk for enkel rengjøring Rengjør barbermaskinen på en enkel måte. Åpne barbermaskinen med et enkelt tastetrykk, og skyll med vann. Batteriindikator med ett nivå for å få det beste fra barbermaskinen Bruk den intuitive indikatoren til å se når batterinivået er lavt, tomt eller fullt. 40 minutters trådløs barbering på 8 timers opplading Barber deg trådløst i opptil 40 minutter etter 8 timers opplading. Eller barber med ledningen koblet til når batteriet er tomt. Pop-up-trimmer for bart og kinnskjegg Gjør stilen komplett med innebygd trimmer. Den er ideell for å vedlikeholde barten og trimme kinnskjegget. IPX7 vanntett for enkel rengjøring Enkel å rengjøre under springen med IPX7 vanntett barbermaskin. IPX7-klassifiseringen betyr at barbermaskinen kan være under vann ned til 1 meter i opptil 30 minutter.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews