Philips Barberblad, refill, 2-pk QP220 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Philips Barberblad, refill, 2-pk QP220

299NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1584582

Philips OneBlade er et revolusjonerende multiverktøy som kan trimme, style og barbere alle skjegglengder med ett og samme barberhode. For å beholde optimalt resultat med din OneBlade må du bytte barberblad hver fjerde måned*. Refill-bladet passer til alle modeller av Philips OneBlade, og er lett å bytte - bara klikk det av fra håndtaket og klikk fast det nye bladet. 2-pk.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews