Panasonic Soundbar HDMI 80W HTB200 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Panasonic Soundbar HDMI 80W HTB200

1 699NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1564321

HTB200 er en soundbar som gjengir en kraftig lyd på et nivå man kanskje ikke kan tro med tanke på det kompakt formatet To fullregisterhøyttalere gir surroundlyden med tydelig akustikk, effektfull stereo og mye kraft. Den fantastiske lyden bidrar til en enda større opplevelse av det du ser på. Systemet er utstyrt med en kraftfull forsterker på 80W og to fullregisterhøyttalere på 10x4 cm. H.BASS-funksjonen forsterker i de lavere frekvensregistrene og gir utrolig bassgjengivelse. Virtual Surround fyller hele rommet med lyd og de ulike lydnivåene gjør at du kan velge det som passer bildene best. HTB200 byr ikke bare på fantastisk lydkvalitet og elegant design, men også på utmerket funksjonalitet. Om TV-skjermen og Soundbaren er sammenkoblet via HDMI CEC kan begge styres med en eneste fjernkontroll takket være HDMI-signalstøtten. Den kompakte konstruksjonen passer fint mellom TV-skjermens støtteben og integrerer elegant under TV-skjermen. En ren og elegant svingt form matcher helheten. Spill opp musikk med høy lydkvalitet på systemet direkte fra din smartphone eller ditt nettbrett. Du kan enkelt strømme musikkfiler fra kompatible enheter til soundbaren via trådløs Bluetooth.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews