Panasonic Skjeggtrimmer ER-GD86 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Panasonic Skjeggtrimmer ER-GD86

999NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1529034

Skjeggtrimmer ER-GB86 har en DC-motor med høyt dreiemoment, og trimmer alle lengder fra 0,5 mm til 30 mm. Utstyrt med en kraftig motor som også barberer tykt og tett skjegg. Behagelig trimming også av langt helskjegg. For å fange flere strå ved hvert drag har det nye bladsystemet en bredere avstand mellom bladene. Det fører til at også lange og stive strå kuttes av i klippesonen. Det er vanskelig å stusse et langt skjegg. Kamtilbehøret strekker ut stråene mens det føres gjennom skjegget, og gjør det enklere å stusse til en jevn og fin lengde. Nå kan du selv forme et stilig langskjegg selv om du er nybegynner. Veksle mellom de tre kamtilbehørene, og juster lengden fra 0,5 til 30 mm i 58 trinn på 0,5 mm. Bladene har en bredere tupp for å kunne fange strå som krøller seg eller ligger ned. Kniveggen er bredere slik at den fanger inn flere hårstrå av gangen, og løfter opp strå som er krøllete eller ligger flatt mot huden. - Raskt justeringshjul: Veksle mellom tre kamtilbehør, og juster lengden fra 0,5 til 30 mm i 58 trinn på 0,5 mm. - Skarpslipte blader: Rustfrie og solide stålblader med skarpslipte egger kutter stråene med presisjon. - Vaskbar: Den vanntette konstruksjonen gjør vedlikeholdet enkelt og hygienisk

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews