Panasonic Bluetooth Hodetelefon Noice Cancel - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Panasonic Bluetooth Hodetelefon Noice Cancel

2 995NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1598523

HD605N gir en trådløs og ren lyd, akkurat som om artistene opptrer live foran deg Den leverer en høyoppløst lyd av høy kvalitet og gjengir de fineste akustiske nyansene fra musikken. Klar for ledende HD-format som LDAC og aptX HD slik at du virkelig kan nyte høyoppløst lyd uten problem. Høyoppløst lyd med kabeltilkobling Med HD605N tar du med deg den høyoppløste lyden overalt. Musikken blir spilt helt krystallklart, med detaljer og nyanser som du ikke har lagt merke til tidligere. Du vil føle en utrolig nærhet til stemninger og nyanser når du lytter til favorittmusikken din. Som en forflytning i tid og rom. * Et produkt med Hi-Res Audio-logo følger kravspesifikasjonene for høyoppløst lyd iht. Japan Audio Society. Utrolig luksuriøs passform, fleksibelt 3D-bøylefeste og 3D-øreputer Konstruksjonen med 3D-bøylefestet gjør at dekselet og øreputene kan bevege seg fritt og tilpasse seg tredimensjonalt rundt hode og ører. De ergonomisk utformede 3D-øreputene er polstret med minneskum, noe som gir en perfekt behagelig passform rundt ørene samtidig som de isolerer mot eksterne forstyrrelser. Den tykke, behagelige polstringen gir en luksuriøst herlig passform. Smart kontroll med stemmen din og Voice Assistant-aktivering Du kan bruke smartphone-funksjoner som for eksempel Siri* via multifunksjonsknappen. Det gjør at du kan velge musikk, regulere volum og ringe mobilsamtaler uten en gang å ta frem smartphonen din. * Siri er et varemerke som eies av Apple Inc. * Fungerer kanskje ikke, avhengig av smartphone-spesifikasjoner og app-versjon. Bluetooth/trådbundne tette hodetelefoner Støyredusering med tre ulike nivåer Batteritid: 20 timer Effektive 40 mm HD-element LDAC & AptX HD-support Innebygd mikrofon 3D øreputer, perfekt passform 15 min hurtiglading for 2 timers avspilling

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews