Panasonic Barbermaskin ES-LL41 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Panasonic Barbermaskin ES-LL41

1 399NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1552720

Hybrid barbermaskin med kraftig motor En alt-i-én barbermaskin som lar deg trimme, barbere og lage linjer, alt med én enhet. Denne 3-blads barbermaskinen gir deg en kraftig, tett barbering som er skånsom mot huden. Og for stell av kinnskjegg og lage linjer har den en praktisk popup-trimmer på baksiden. Det er også to tilbehør som lar deg sette kutte- lengde i syv trinn totalt for å enkelt trimme skjegget til en lik lengde. Popup-trimmer med to tilbehør En praktisk popup-trimmer på baksiden av barbermaskinen spretter opp med et tommeltrykk. Du kan bruke trimmeren som den er eller med tilbehørene for å enkelt trimme skjegget til en jevn lengde. 7-trinns lengdeinnstilling Bruk av tokamstilbehøret lar deg trimme skjegget til en lengde på 1, 2, 3 mm (tilbehør 1) eller 5, 6, 7 mm (tilbehør 2). Du kan også bruke trimmeren som den er for å kutte til en lengde på 0,5 mm for en totalt 7-trinns lengdeinnstilling. Bare skyv bryteren for å endre trimmelengden. Ca. 13 000 cpm direkte lineær motordrift Den lineære motoren flytter trimmerbladene jevnt i høy hastighet og kutter flere enslige hår om gangen. Det er et trimmertilbehør som gir samme skarpe kuttemekanisme som en trimmer i full størrelse.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews