Panasonic 7-i-1 Hårpleiesett - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Panasonic 7-i-1 Hårpleiesett

549NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  7-i-1 hårpleiesett: 1001180

Multihårpleiesett for å trimme og forme uønsket hårvekst fra topp til tå. 4 spesialkonstruerte kammer til trimming av skjegg, kroppshår og hodehår 3 15 mm. Den minste lengden på hårstråene er 0,5 mm. - Multihårpleiesett for å trimme og forme uønsket hårvekst fra topp til tå. - 4 spesialkonstruerte kammer til trimming av skjegg, kroppshår og hodehår 3 15 mm. - Avansert induksjonsladesystem gir opptil 50 minutters ledningsfri bruk. - Til tørr og våt barbering, selv i dusjen. - Ekstra nese-/ørehårstrimmer med smart rengjøringssystem og avanserte blader med dobbelt egg trimmer ansiktshår nøyaktig.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews