Stayhard - Vest
Handlekurv

Vesten – En ny bestevenn?


VESTEN SOM VARMANDE LAG Når kulda kommer i form av kalde vinder og vintermåner er vesten det perfekte plagget å bruke under et tyngre ytterplagg som f.eks. ullfrakken! En smart måte å framstå både stilig og trendy på, og samtidig fylle en funksjon. Når det ikke er ruskete nok for parkasen, og du enkelt vil kunne bruke f.eks. en jeansskjorte og ullfrakken uten å fryse, så slenger du på vesten som mellomlag.

Eksempler på dette kan sees nedenfor.

VESTEN SOM YTTERPLAGG Den åpenbare og mest tradisjonelle måten å bruke vesten på er som ytterplagg. Altså over en genser eller skjorte etc. Det finnes mange forskjellige slags vester fra tynn lettvektsdun til tykke, mer fyldige dunvester som brukes avhengig av været. Velg et alternativ som passer nettopp din stil, og som kan brukes sammen med mange ulike plagg. Perfekt når du bare vil ha med deg noe lett og ikke være for varm, samtidig som du ikke vil fryse når det er kaldt.

Eksempler på dette kan sees nedenfor.

VESTEN SOM TILBEHØR Dette kan føles som «for mye», men ser sjukt kult ut når man matcher med riktige plagg. Bruk en lett vest over eller under f.eks. jeansjakka eller flanellsskjorta for å få en litt rå look. Den klassiske workwear-looken er tidløs og funker alltid med en vest til. Det litt «cleanere» alternativet er med en pologenser under, eller eventuelt kun skjorte og en eller annen form for skjerf og lue.

Eksempler på dette kan sees nedenfor.

See All VESTS