Stayhard - Summer Short Sleeved shirts
Handlekurv
INSPIRATION

Her er sommerens 6 stiligste kortermede skjorter

Få plagg er så allsidige om sommeren som den kortermede skjorten. Den funker like fint til badeshorts på stranden som til den velkledde sommerfesten. Og velger du en i viskose, er det omtrent som om du ikke har noe på deg. Den lette, svale følelsen er fantastisk når temperaturen stiger. Her kommer 6 av våre absolutte favoritter akkurat nå.1. Sval, svalere, svalest fra Just Junkies – 749 NOK

Herregud, denne skjorten føles knapt når man har den på seg. En drøm. Vi er også svake for paisleymønsteret som oser sommerfresh.

Handle her


2. Mykt og luftig fra Nikben – 1399 NOK

Retrovibe i modellen og blå som havet, helt klart en av våre favorittskjorter denne sommeren. Matches med fordel til en lys bukse eller shorts.Handle her


3. Stilig og anvendelig fra Studio Total for bare – 449 NOK

En hvit kortermet oxfordskjorte kan i prinsippet brukes til alt, og blir bare stiligere jo lengre sommeren går i takt med at brunfargen innfinner seg.

Handle kortermede skjorter


4. Drømmen om Miami fra HUF – 899 NOK

Her sitter absolutt alt; fargene, printen og passformen. Denne skjorten er som skapt for varme, sene sommerkvelder i kombinasjon med fargerike drinker.

Handle her


5. Kakifarget city shirt fra Dr Denim – 599 NOK

Avslappet passform og duse nyanser gjør at du kommer til å passe inn i alle selskaper i sommer. 100% bomull.

Handle her


6. Magisk print fra Gabba – 799 NOK

Svart bunn kombineres med bronsefarget print. At skjorten er i viskose, gjør ikke saken verre – luftig er bare fornavnet.

Handle her
Alle shorts