Stayhard - Philipp Plein
Handlekurv

Philipp Plein


Kvalitet og særpreg, slik kan man oppsummere det provoserende tyske «IT»-varemerket. Sannsynligvis er det blandingen av glamour og provokasjon som har ført til at listen over kjente menn som kler seg i Philipp Plein kan gjøres lang.


Kle deg som Lionel Messi og Mohamed Sala - Det er mange kjendiser som stadig ses i Philipp Plein, både privat og på offentlige tilstelninger. Noen av verdens absolutt største navn som Floyd Mayweather, Lewis Hamilton, Young Thug og Nas, for eksempel. Og blant fotballspillere har det virkelig slått an. Messi, Sala, Balotelli, Pogba og Cristiano Ronaldo ses stadig i ekstravagante skinnjakker og glitrende T-shirts med Plein som avsender.

De siste årene har listen over spektakulære collabs som inkluderer Philipp Plein blitt lengre og lengre, først og fremst innen idrettens verden. Den italienske fotballklubben AS Roma, Formel 1-føreren Nico Hulkenberg og bokseren Floyd Mayweather har alle gjort capsule-kolleksjoner med de karakteristiske Swarowski-hodeskallene og skinnjakker som definitivt fører til at du vises når du går i gatene – vi kaller det Street style premium.

SE ALLE Philipp plein