Stayhard | Hvordan fikser man en fin frisyre?
Handlekurv
Fire enkle stylingtips som ordner frisyren

Hvordan fikser man en fin frisyre?

Har du også blitt lei den mosegrodde luen etter enda en dårlig hårdag? Hadde det ikke vært ok å lykkes med å få til en kul frisyre uten å måtte bruke halve formiddagen foran speilet? Ta det med ro, vi har de enkle stylingknepene som åpner døren for fine frisyrer hver dag.

Tekst: Pål Johansson


Det første du bør tenke på er å ha fikset en klipp som tillater at du gjennom riktig styling kan variere mellom ulike frisyrer. Da er det i så fall bare å følge rådene nedenfor.

1. Blow it!
Å investere i en hårføner kan være gull verdt, spesielt om håret ditt er av det tynne og flatere slaget. Gjennom føningen kan du få kontroll over frisyren og unngår at håret sprer seg til alle kanter. Med litt saltvannsspray, mousse eller gel kan du øke volumet slik at håret ser friskt og fluffy ut. Pass på så du ikke overdoserer, en liten mengde funker bra.

2. Bra gadgets!
Ikke undervurder viktigheten av bra hårprodukter. Spør frisøren din og legg heller en ekstra slant på et bedre merke enn billige dagligvaremerker. Samme klipp kan få helt ulikt utseende avhengig av hvilket stylingprodukt du bruker. Velg derfor voks, gel, spray eller andre produkter som passer dine krav til glans, volum og sluttresultat. Det samme gjelder valget av sjampo og balsam, som legger grunnlaget for stylingen.

3. Fjern fjon!
Et sikkert tips for å beholde en nyklipt look lenger, er å holde fjonene i nakke og hår rundt

4. Våg å leke deg!
Det er lett å bli hengende fast i gamle rutiner og samme frisyre som du alltid har hatt. Løsningen er øvelse. Skaff deg hårføner og ulike produkter og test deg fram med sideskill, backslick og nonsjalant rufsete og finn de frisyrene du trives med.