Jeans – finn din passform | Stayhard
Handlekurv

Jeans – finn din passform

Er du usikker på hvilke jeans som passer deg aller best? Slim, tapered, loose eller regular – vi guider deg gjennom våre ulike modeller.

Tekst: Charlotta EkblomREGULAR FIT
Regular fit er en rett modell som passer deg som ønsker en jeans med klassisk utseende. Den rette passformen innebærer at den er strammere over rumpe og lår, men blir romsligere over knær og legger. Jeansmodellen passer de aller fleste, men sitter ekstra godt på deg som er rett i kroppsfasongen eller atletisk bygget.

SLIM FIT
En jeans i slim fit har en smal og figurnær passform – uten å være for stram. Jeansen følger kroppen, og sitter strammere over både rumpe, lår og legger. Slim fit pleier å være mest komfortabelt og sitte aller finest om den har litt stretch. Den kler best deg som har en rett kroppsfasong.

TAPERED FIT
Jeans i modellen tapered fit har løs midje og avsmalnende ben. Vidden på bena blir suksessivt smalere fra låret og nedover, noe som gir et inntrykk av slim fit, men med en mer avslappet følelse. Alternativet passer deg som liker en komfortabel bukse som ikke er for løs i passformen. Eller deg som er atletisk bygget og som syns det er deilig med ekstra vidde rundt lårene.

LOOSE FIT
Jeans i modellen loose fit har romslig passform. Lommer og midje er ofte lavt plassert, og gir et avslappet inntrykk. Denne typen jeans er som oftest forbundet med 90-tallet, hiphop og skatekulturen. Har du en komfortabel og avslappet stil, eller en bred kroppsfasong, er dette modellen for deg.