Stayhard
Handlekurv


Siden 1999 har den internasjonale mannsdagen blitt markert den 19. november. Dagen har som mål å fokusere på menns bidrag til samfunnet, forbedrede relasjoner samt løfte fram positive mannlige forbilder. Med dette i tankene lister vi her opp noen menn verdt litt ekstra oppmerksomhet.


Keanu Reeves A.K.A Kung-Fu Keanu. Vi vet, det er åpenbart. Ingen grunn til forklaring.Donald glover Etter hiten «This is America» skjøt ikke bare hans musikalske karriere fart, men også skuespillerkarrieren. Han landet en ny sesong av serien Atlanta, er i spissen for Disneys største produksjon i år (med Beyoncé), lanserer sin egen film (med Rihanna) og er headliner på utsolgte festivaler. Glover er en styrke verdt å ha med.

Shia Laboeuf Mannen som gjorde omvendt karriere. Han startet med store publikumssuksesser, og fortsatte med små, uavhengige filmer. Det virker ikke bare som Shia har hjertet på rett sted, han er også en stilgud. Ryktene sier at det er klær fra Laboeufs private garderobe som har blitt noen av Kanyes YEEZYs mest populære styles.

Joaquin Phoenix Hvem visste at denne talentfulle skuespilleren var en sånn joker?Bill Murray Ingen lister over store menn er komplett uten Bill Murray. Mannen er både myten og legenden.