StayhardNO
Handlekurv

Generelle vilkår

Generelt

Vi som leverer nettsiden www.stayhard.no er Stayhard AS, Org nr: 990 698 481, 504 64, Borås, Sweden (”Stayhard”). Med begrepene ”vi, våre, vårt og oss” nedenfor betegnes Stayhard.

For å kunne registrere en kundekonto hos oss, søke om kreditt eller for å kunne kjøpe produkt(er) via vår nettside må du ha fylt 18 år. Om du er under 18 år må du ha foresattes godkjenning. Gjennom kjøp av produkt(er) fra vårt sortiment, tegning av forsikring via oss, søknad om kreditt, registrering av kundekonto hos oss, bruk av noen av våre tjenester på vår nettside og/eller bruk av noen av våre mobiltelefonapplikasjoner, godkjenner du våre til enhver tid gjeldende generelle vilkår, og bekrefter dermed at opplysningene du oppgir om deg selv, er riktige.

Siden ulike skjermbilder og individuelle skjerminnstillinger påvirker fargegjengivelse, kan vi ikke garantere at fargenyansene på varene stemmer overens med de bildene som vises når du som forbruker besøker vår nettbutikk. Vi reserverer oss for eventuelle trykk- og skrivefeil. Vi forbeholder oss retten til å kunne endre de Generelle vilkårene. De eventuelle forandringene vi gjør trer i kraft tidligst 30 dager etter at de justerte vilkårene er tilgjengelige på vår nettside.

Firmainformasjon

Telefon:
69 20 90 40

Åpningstider:
Hverdager 07:30 – 21:00, lørdag – søndag 09:00 – 17:00

Adresse:
Stayhard AS, 504 64, Borås, Sweden

Besøksadresse:
Ödegärdsgatan 6, Viared

Organisasjonsnummer:
990 698 481

E-postadress:
customerservice@stayhard.no

Priser og avgifter

Våre priser og avgifter kan endres av omstendigheter som vi ikke rår over, for eksempel vesentlig endrede råvarepriser, valutaendringer eller endret moms. I alle priser er moms på 25% inkludert. Dersom momsen skulle endres, forbeholder vi oss retten til å justere våre priser med tilsvarende beløp. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Våre avgifter per dags dato

Fri frakt gjelder for bestillinger over 499kr etter evnt. Rabatt. For bestillingern mellom 1kr-499kr er fraktkostnaden 39kr

Betalingsmåter

Vi bruker Elpy som betalingsløsning, og du velger selv hvordan du vil betale din ordre. Se nedenfor hvilke betalingsalternativer som er tilgjengelige.

Hva er Elpy?

Elpy er en betalingsløsning og et varemerke som, akkurat som Stayhard, tilhører konsernet Ellos Group. Elpy er et samarbeid mellom Resurs Bank og Ellos Group. Hensikten er å muliggjøre enkle betalinger for alle Ellos Groups selskaper i en og samme tjeneste. Du håndterer enkelt dine betalinger på elpy.com.

Du har fire betalingsmåter å velge mellom ved kjøp hos oss:

Faktura – Betal om 14 dager

Få hjem varene dine først, betal siden. Gebyr 0 kr. Med 14-dagers faktura blir kjøpet enkelt, og du betaler ikke faktureringsgebyr. Denne betalingsmåten medfører ingen ekstra kostnader for deg.

Hvis du velger å betale kjøpet med 14-dagers faktura og ikke vil betale ved forfallsdato, kan du logge inn på elpy.com og utsette betalingsdatoen 10 eller 30 dager. Det gjør du ved å klikke på «Betalingsalternativer» etter at du har logget inn på elpy.com. Hvis fakturaen ikke blir betalt i tide, påløper et purregebyr. Hvis betaling uteblir fullstendig, overføres resterende beløp automatisk til en delbetalingskonto, se nedenfor. For mer informasjon om betalingsmåten 14-dagers faktura, se Vilkår for faktura.

Månedsfaktura – Betal i slutten av måneden

Med betalingsmåten Månedsfaktura betaler du i slutten av måneden. Et administrationsgebyr på 29 kr kommer i tillegg på din faktura. Hvis fakturaen ikke blir betalt i tide, påløper et purregebyr. Hvis betaling uteblir fullstendig, overføres fakturabeløpet automatisk til betalingsmåten Delbetalingskonto. Se nedenfor for ytterligere informasjon om Delbetalingskonto. For mer informasjon om betalingsmåten Månedsfaktura, se Vilkår for faktura.

Delbetalingskonto – Del opp betalingen av din ordre

Ved å velge betalingsmåten Delbetalingskonto kan du dele opp betalingen i inntil 36 måneder. Da kan du velge å betale et valgfritt beløp først neste måned, og du betaler kjøpet i det tempoet som passer deg. Du kan samle alle dine Elpy-kjøp på samme konto. Effektiv årsrente er for tiden 29,91%, og nominell årsrente er 20,28%. Du betaler et administrasjonsgebyr på 29 kr/md. For mer informasjon om betalingsmåten Delbetalingskonto, se Vilkår for konto .

Kortbetaling

Du betaler trygt og enkelt med kort direkte i kassen på www.stayhard.no. Ingen kortavgifter kommer i tillegg. Vi aksepterer VISA og Mastercard som er utstedt i Norden. Kortbetalingen håndteres av Ellos AB. Ved en eventuell retur skjer tilbakebetalingen til det kortet som er brukt ved betaling. Vi krypterer alltid kortnummeret, slik at det er trygt å handle.

ANGRERETT

Du har rett til å åpne pakken og prøve varen du har kjøpt. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, har du angrerett i 30 dager fra den dagen du mottok varen. For å benytte angreretten fyller du i returseddelen som er med i pakken, og oppgir hva du returnerer. Bruk etiketten «MyPack Return». Det finnes også et standardformular for angrerett på Forbrukerrådets nettside ( https://www.forbrukerradet.no/ ) som du kan benytte deg av. Vi ber deg om mulig å returnere varen i originalemballasjen som postpakke eller brev.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.stayhard.no. Prøv gjerne varene dine, men husk at retur- og angreretten ikke gjelder undertøy, badetøy eller åpnet plomberingspose / brutt forsegling ved kjøp av hudpleie-/groomingprodukter.

Velger du å returnere hele eller deler av ordren, tilbakebetaler vi for returnert produkt. Om din håndtering av varen har forårsaket en nedsatt verdi av denne, vil vi trekke fra en sum som tilsvarer den nedsatte verdien.

Du har rett til å heve ditt kjøp om din leveranse er forsinket. En tilbakebetaling kommer da skje innen lovbestemte 14 dager.

Har du spørsmål om angreretten, kontakt oss på telefonnummer 69 20 90 40, e-post kundeservice@stayhard.no, eller besøk oss på den besøksadressen som oppgis ovenfor i punkt 2.

Reklamasjon / Uavhentede pakker

Ved reklamasjon eller retur, står du for transportrisikoen. Du som kunde er ansvarlig for at forsendelsen ikke er skadet før du mottar og kvitterer leveransen. Ta alltid vare på følgeseddelen/returfraktseddelen til returen er avklart.

Reklamasjon

Forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å reklamere på en vare innen to år, under forutsetning at varen var feil ved levering. Hvis du mottar en vare som det er noe feil med, ønsker vi at du snarest mulig kontakter oss på telefonnummer 69 20 90 40 eller via e-post customerservice@stayhard.no. Vær oppmerksom på at du må gi oss beskjed med informasjon om feilen «innen rimelig tid» etter at du oppdaget den. Hvis du reklamerer innen to måneder fra du oppdaget feilen, har du reklamert innen rimelig tid.

Hvis du, etter å ha kontaktet oss, skal sende varen tilbake, skal varen sendes til den adressen som er oppgitt på returseddelen som fulgte med forsendelsen. Se mer under rubrikken «Slik returnerer du» nedenfor.

Når vi har mottatt varen du vil reklamere på, vil vi ta stilling til hvorvidt det dreier seg om en feil på varen. Om din reklamasjon er godkjent hos oss kommer en tilbakebetaling av vare og eventuell frakt skje innen lovbestemte 14 dager.

UAVHENTEDE PAKKER

Vi belaster en avgift for pakker som ikke hentes ut tilsvarende de reelle kostnadene for returavgift, fraktavgift og håndtering som oppført i prislisten ovenfor.

HVORDAN Å RETURNERE

For å returnere en forsendelse må du fylle ut returseddelen som fulgte med i pakken. Informer om hva du returnerer og hvilke varer du eventuelt ønsker å bytte til. Deretter skal du benytte deg av etiketten My Pack Return.

Vennligst legg ved returseddelen i returen din, og pakk deretter inn returen før du returnerer varene.

TILBAKEBETALING

En tilbakebetaling skjer avhengig av hvordan du valgte å betale for varen. Vi benytter oss av Elpy, så all tilbakebetaling, uansett hvilken betalingsmåte du har valgt, skjer via dem. Etter at vi har mottatt din retur/reklamasjon, får du en e-post med returbekreftelse, og informasjon om tilbakebetaling. Har du spørsmål vedrørende din tilbakebetaling, kontakt Elpy på 23 96 34 96.

LEVERINGER:

For detaljert informasjon om leveringsmetode, leveransetid etc., se følgende lenke klikk her

Medlem i Distansehandel Norge

Stayhard AS er medlem av Distansehandel Norge, som har strenge krav til medlemmenes ansvar overfor sine kunder og til kjøpsbetingelsene. Se etter merket når du handler på Internett eller postordre – da risikerer du ingenting! Det står et seriøst firma bak og dette gir deg ekstra trygghet!p>

GARANTIER OG REKLAMASJON

Ved tvister som vi ikke lykkes å løse, anbefaler vi at du henvender deg til Forbrukerrådet, http://www.forbrukerradet.no eller Fred Olsens gate 1, 0152 Oslo, tlf. 23 40 05 00. Vi følger alltid deres anbefalinger. Du kan også benytte deg av en online tvisteløsning for klagesaker som finnes tilgjengelig på EU-kommisjonens nettsted: http://ec.europa.eu/odr.

For informasjon om hvilke rettigheter du som har som forbruker, anbefaler vi deg å besøke Forbrukerrådets nettside http://wwwforbrukerradet.no.

Support og tilgjengelighet

Vår målsetning er å besvare spørsmål via e-post innen 24 timer på hverdager fra vi mottok spørsmålet ditt.

Garantier og service

Transportgaranti

Vi erstatter alltid transportskadet glass. For spørsmål eller varsel om transportskadet gods, vennligst kontakt oss .

Kvalitetsgaranti

Alle elektriske apparater, som barbermaskiner, har minst to års garanti. Alle eventuelle garantier gjelder i Norge. Fakturaen/følgeseddelen gjelder som garantibevis. Alle produktene vi selger kan brukes i Norge. Elektriske apparater som er markert med en T på følgeseddelen har dessuten en toårig grunnforsikring.

Elretur

Alle kasserte elektriske produkter skal tas hånd om for å forbedre miljøet. Vi er tilknyttet Norsirk AS som gjenvinner og tar hånd om elreturer på en sikker måte.

Manualer

Alle produktene vi selger skal ha en norsk bruksanvisning. Dersom et produkt ikke har norsk bruksanvisning, framgår dette av produktteksten.

ANNET

Send aldri forskudd.

Vi tar ikke ansvar for penger, sjekker og frimerker som sendes per brev.

Bedrageri

Vi politianmelder alle bedragerier og datainnbrudd samt forsøk på dette. Vi forbeholder oss retten til å avvise eller oppheve kjøp dersom vi har grunn til mistanke om bedrageri, datainnbrudd og/eller annet misbruk av vår nettside.

Force majeure

Vi er fritatt fra ansvar for mislighold av visse forpliktelser i forhold til disse generelle vilkårene, dersom misligholdet skyldes befriende omstendigheter som beskrevet nedenfor, og disse omstendighetene forhindrer, vanskeliggjør eller forsinker overholdelse av forpliktelser. Ansvarsbefriende omstendigheter er blant annet handlinger eller svikt fra myndigheter, ny eller endret lovgiving, konflikt på arbeidsmarkedet, blokade, brann, oversvømmelse, sabotasje eller ulykker av større omfang. Som force majeure regnes beslutninger av offentlig myndighet som påvirker marked og produkter i negativ retning, for eksempel advarselstekster, salgsforbud etc., eller unormal nedgang i markedet.PERSONVERNERKLÆRING Stayhard

Ellos Group AB, org. nr 556217-1925, Ödesgärdsgatan 6, 501 86 Borås, Sverige (”Stayhard”) behandler personopplysninger i overensstemmelse med gjeldende lovgivning, inkludert EUs personvernforordning. Med benevnelsene "vi, våre, vårt og oss" nedenfor refereres til Stayhard.

1 PERSONVERNOMBUD

Stayhard har utpekt Magnus Axelsson som personvernombud. Personvernombudet har bl.a. som oppgave å påse at Stayhard behandling av personopplysninger skjer i overensstemmelse med gjeldede lovgivning. Personvernombudets kontaktopplysninger er dpo@ellosgroup.se

2 DE PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES

De opplysninger som behandles er personopplysninger som du gir oss, som vi samler inn fra deg og som vi får om deg fra andre.

Personopplysninger som du gir oss

Når du gjennomfører et kjøp, registrerer deg for vårt nyhetsbrev, registrerer brukerkonto, tegner forsikring, benytter tjenester på vår hjemmeside, våre sosiale medier eller håndhever dine rettigheter iht. forbrukerkjøpslovgivningen, vil du gi oss tilgang til dine personopplysninger. Personopplysninger som du gir oss og som vi behandler kan f.eks. være ditt navn, adresse, personnummer, mobil- og telefonnummer, samt e-postadresse.

Personopplysninger som vi samler inn fra deg

Når du gjennomfører et kjøp hos Stayhard, når du kontakter oss og når du benytter vår hjemmeside, din brukerkonto eller sosiale medier kommer vi til å hente inn personopplysninger om deg. Denne informasjonen inkluderer ditt navn, fødselsdato, kjønn, kontaktopplysninger, kundeopplysninger, IP-adresse, operativsystem, informasjon om den maskinvare og programvare du benytter, opplysninger samlet inn ved din kontakt med oss, som bl.a. innspilte lydfiler, informasjon om dine søkevaner (slik som geografisk plassering, sesjonstid, hvilke eksterne sider du tidligere har besøkt, hvilke sider og sosiale nettverk du besøker hos oss, dine interesser samt informasjon om din øvrige bruk av våre tjenester og produkter), søke- og kjøpshistorikk, hvilke varer du har sett på eller lagt i handlekurven, betalingsmåte og saldo på konto og om du har kjøpt din vare på kreditt, samt din aktivitet på våre sider, sosiale nettverk og på hjemmesiden.

Personopplysninger om deg som vi får fra andre

Stayhard kan komme til å motta e-post og annen korrespondanse som inneholder personopplysninger om tredjeparter og Stayhard behandler derfor slike personopplysninger. Om det er nødvendig kommer Stayhard til å informere deg som tredjepart om denne behandlingen.

3 HVORFOR OG PÅ GRUNNLAG AV HVILKET RETTSLIG GRUNNLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Kundeservice og administrasjon av kundeforholdet

Vi behandler navn, adresse, mobil- og telefonnummer, e-postadresser, kjøpshistorikk og innspilte lydfiler innhentet i forbindelse med din kontakt med oss med det formål å kunne gi deg god kundeservice og for å administrere vårt kundeforhold med deg. Det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for at vi skal kunne overholde vår avtale med deg eller å gjennomføre tiltak før en slik avtale inngås, alternativt vår berettigede interesse til å gi god service for det tilfellet du ikke er kunde hos oss. Vår interesse i å behandle dine personopplysninger til dette formålet går foran din eventuelle interesse av å beskytte ditt personvern.

Om du ikke oppgir ovennevnte personopplysninger har vi ikke mulighet for å levere våre produkter til deg, eller på annen måte oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

For å gi kreditt

Vi behandler opplysninger om deg og dine kjøp for å muliggjøre at du kan foreta kjøp på kreditt. I den sammenheng behandler vi ditt kundenummer, din kjøpshistorikk, kredittinformasjonen som for eksempel kreditt som er gitt deg og ditt personnummer. Det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for oss å oppfylle vår avtale med deg.

Markedsføring

Vi behandler navn, mobil- og telefonnummer, e-postadresser, din kjøpshistorikk og opplysninger om din bruk av sosiale medier for å sende nyhetsbrev og kampanjetilbud til deg per e-post, sms eller post. Det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er ditt samtykke som vi enten innhenter i forbindelse med at du registrerer deg som bruker hos Stayhard eller i forbindelse med ditt kjøp av produkt(er) fra vårt sortiment. Du samtykker ved å aktivt huke av en eller flere rubrikker på vår hjemmeside. Du kan på samme måte tilbakekalle ditt samtykke ved å huke av i rubrikkene på vår hjemmeside.

Automatisert beslutningstaking eller profilering

For å kunne utvikle våre produkter, tjenester og tilbud til deg kan vi på en automatisert måte samle inn og analysere opplysninger om deg. Slike opplysninger er ditt navn, fødselsdato, kjønn, kontaktopplysninger, IP-adresse, operativsystem, informasjon om den maskin- og programvare du benytter, opplysninger relatert til dine henvendelser til oss, informasjon om dine "surfevaner", søke- og kjøpshistorikk, hvilke varer du har sett på og lagt i din handlekurv, betalingsmåte og kontosaldo og om du har kjøpt din vare på kreditt samt din øvrige aktivitet på våre sider, sosiale medier og vår hjemmeside. Basert på resultatet av denne analysen av ditt brukermønster (såkalt profilering) sender vi deg senere automatisk tilpasset informasjon i form av annonser og tilbud som vi tror du vil oppfatte som interessante og relevante for deg. Det finnes foreløpig ingen automatisert beslutningstaking eller profilering som vil påvirke deg rettslig eller i nevneverdig grad på annen måte. Det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er ditt samtykke som vi enten innhenter i forbindelse med at du registrerer deg som bruker hos Stayhard eller i forbindelse med ditt kjøp av produkt(er) fra vårt sortiment. Du samtykker ved å aktivt huke av en eller flere rubrikker på vår hjemmeside. Du kan på samme måte tilbakekalle ditt samtykke ved å huke av i rubrikkene på vår hjemmeside.

Statistikker

Vi behandler ditt kundenummer og andre referansenummer med den hensikt å gjøre statistiske sammenstillinger. Det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er vår berettigede interesse for å føre statistikker og derigjennom utvikle vår virksomhet. Vår interesse i å behandle dine personopplysninger til dette formålet går foran din eventuelle interesse av å beskytte ditt personvern.

Til behandling av reklamasjoner, retursendinger m.m.

Vi behandler navn, adresse, mobil- og telefonnummer, e-postadresser og kjøpshistorikk med det formål å ta hånd om ditt eventuelle ønske om å returnere produkter eller benytte deg av dine rettigheter som kunde til å gjøre gjeldende krav om feil- og forsinkelsesansvar mot oss. Det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for å oppfylle rettslige forpliktelser pålagt oss i henhold til forbrukerlovgivningen.

Regnskapsformål

Vi behandler informasjon om transaksjonen mellom deg og oss til regnskapsmessige formål. Vi behandler informasjon om kjøp, navn, adresse, mobil- og telefonnummer og e-postadresse. Det rettslige grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig å oppfylle en rettslig forpliktelse som påhviler oss.

4 TIL HVEM OG HVILKE LAND OVERFØRER VI PERSONOPPLYSNINGER TIL?

Dine personopplysninger kan komme til å leveres ut til og behandles av selskap som inngår i Stayhard Group konsernet.

Stayhard kan også overføre dine personopplysninger til en tredjepart. Som et eksempel på tredjeparter som vi kan komme til å overføre dine personopplysninger til, kan nevnes speditører i forbindelse med levering av varer, mediebyråer for distribusjon av nyhetsbrev, samarbeidspartnere i forbindelse med markedsføring, kredittopplysningsforetak eller inkassobyråer for gjennomføring av kredittsjekk og advokatfirmaer for håndtering av juridiske problemstilling i vår virksomhet. Om du handler på kreditt kan vi også komme til å overføre dine personopplysninger til Resurs Bank AB. Alle disse partene er selvstendig ansvarlige for behandlingen av dine personopplysninger.

Stayhard kan komme til å overføre dine personopplysninger til tjenesteleverandører og samarbeidspartnere som behandler personopplysninger på våre vegne, såkalte databehandlere. Vi har inngått avtaler med våre databehandlere som sikrer at de behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen og våre instrukser.

Stayhard kan komme til å overføre dine personopplysninger til myndigheter som måtte kreve at Stayhard utleverer personopplysninger. Stayhard kan også komme til å utlevere dine personopplysninger for å legge til rette for en fusjon, anskaffelse eller salg av alle, eller deler av, Stayhard eiendeler.

Stayhard behandler, som hovedregel, kun dine personopplysninger innen EU og EØS. Skulle personopplysninger behandles utenfor EU og EØS, kommer vi til å iverksette tiltak for å sikre at overføringen skjer på lovlig vis og at dine opplysninger fortsetter å være beskyttet av de mottagende parter utenfor EU/EØS.

5 HVOR LENGE BEHANDLER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi behandler kun personopplysninger dersom det er nødvendig for de formålene opplysningene ble sendt inn eller samlet inn for. Samme personopplysning kan lagres på flere ulike steder for flere ulike formål. Dette kan bety at en opplysning som er fjernet i et system for at den ikke lenger er nødvendig for det formålet, kan finnes i et annet system til et annet formål hvor personopplysningen fortsatt trengs.

Personopplysninger som vi behandler for kundeserviceformål og for å administrere ditt kundeforhold, behandles i den tid det er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår avtale med deg eller så lenge vi har en berettiget interesse av å behandle opplysningene. Innspilte samtaler med deg behandles i tre måneder.

Personopplysninger som vi behandler for å muliggjøre kredittgivning behandles i den tid det er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår avtale med deg.

Personopplysninger som vi behandler for markedsføring behandles til du tilbakekaller ditt samtykke, avregistrerer deg eller på annen måte ber oss om å slutte å kontakte deg. I den forbindelse kommer vil til, i den utstrekning der er mulig, å slette de personopplysningene som vi behandler om deg relatert til automatisert beslutningstaking og/eller profilering.

Personopplysninger som vi behandler for å føre statistikk behandles frem til det aktuelle regnskapsmaterialet er slettet, nærmere bestemt i 7 år.

Personopplysninger som vi behandler for å oppfylle våre rettslige forpliktelser ovenfor deg, f.eks. oppfylle garanti-, reklamasjons- eller angreretten, behandles i den tiden vi i henhold til lov har disse rettslige forpliktelsene.

Personopplysninger som vi behandler til regnskapsformål behandles i syv år i henhold til gjeldende regnskapslovgivning.

Dine personopplysninger kan bli lagret lengre enn hva som er meddelt ovenfor dersom det er nødvendig for å oppfylle lovkrav, forskrifter eller avgjørelser fattet av myndighetene.

6 DINE RETTIGHETER

Når vi behandler dine personopplysninger, har du visse rettigheter i henhold til lov. Vær oppmerksom på at utøvelsen av disse rettighetene er underlagt visse krav og betingelser som er spesifisert i lov (EUs personvernforordning).

Rett til informasjon, tilgang, rettelser, sletting mv.

Du har rett til, uten kostnad, skriftlig å be om informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg. Du kan når som helst be om korrigering av uriktig informasjon, og du kan også ha rett til å be oss om å slette personopplysningene vi har registrert om deg, be om at behandlingen blir begrenset og be om at vi gir deg en kopi av disse personopplysningene. Hvis du ikke har grunnlag for forespørselen din, eller forespørselen din er urimelig, f.eks. hvis du ber om utdrag eller sletting ofte og med korte intervaller imellom, har vi rett til å nekte å imøtekomme forespørselen din, eller alternativt kreve et gebyr som dekker administrasjonskostnadene som forespørselen din har påført oss.

Rett til data portabilitet

Du kan ha rett til å motta personopplysninger om deg og som du har gitt oss i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format, og du kan ha rett til å overføre disse personopplysningene til en annen behandlingsansvarlig.

Rett til å protestere mot direkte markedsføring

Du kan når som helst protestere mot at dine personopplysninger behandles for direkte markedsførings- eller profileringsformål. Hvis du ikke vil at vi skal behandle dine personopplysninger til dette/disse formål, ber vi deg informere oss om det gjennom å kontakte oss via vår kontaktinformasjon som angis nedenfor, se punkt 7. Vi vil da slutte å behandle dine personopplysninger for dette/disse formål og slette personopplysningene, forutsatt at vi ikke trenger å fortsette å behandle dem til noe annet formål i samsvar med denne personvernerklæringen.

Rett til å klage

Hvis du er misfornøyd med hvordan vi har behandlet dine personopplysninger, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen vår, i henhold til punkt 7 nedenfor. Du har også rett til å sende inn en klage på vår behandling av personopplysninger til:

Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm
datainspektionen@datainspektionen.se

7 KONTAKT OSS

Du kan kontakte oss på følgende måte:
- via e-post: customerservice@stayhard.no
- via telefon: 692 09040
- ved å skrive brev til Stayhard: Stayhard AS , 501 10 BORÅS