StayhardNO
Handlekurv

Generelle vilkår

Generelt

Vi som leverer nettsiden www.stayhard.no er Stayhard AS, Org nr: 990 698 481, 504 64, Borås, Sweden (”Stayhard”). Med begrepene ”vi, våre, vårt og oss” nedenfor betegnes Stayhard.

For å kunne registrere en kundekonto hos oss, søke om kreditt eller for å kunne kjøpe produkt(er) via vår nettside må du ha fylt 18 år. Om du er under 18 år må du ha foresattes godkjenning. Gjennom kjøp av produkt(er) fra vårt sortiment, tegning av forsikring via oss, søknad om kreditt, registrering av kundekonto hos oss, bruk av noen av våre tjenester på vår nettside og/eller bruk av noen av våre mobiltelefonapplikasjoner, godkjenner du våre til enhver tid gjeldende generelle vilkår, og bekrefter dermed at opplysningene du oppgir om deg selv, er riktige.

Siden ulike skjermbilder og individuelle skjerminnstillinger påvirker fargegjengivelse, kan vi ikke garantere at fargenyansene på varene stemmer overens med de bildene som vises når du som forbruker besøker vår nettbutikk. Vi reserverer oss for eventuelle trykk- og skrivefeil. Vi forbeholder oss retten til å kunne endre de Generelle vilkårene. De eventuelle forandringene vi gjør trer i kraft tidligst 30 dager etter at de justerte vilkårene er tilgjengelige på vår nettside.

Firmainformasjon

Telefon:
69 20 90 40

Åpningstider:
Hverdager 10.00-15.00, stengt for lunsj 11.30-12.30

Adresse:
Stayhard AS, 504 64, Borås, Sweden

Besøksadresse:
Ödegärdsgatan 6, Viared

Organisasjonsnummer:
990 698 481

E-postadress:
kundeservice@Stayhard.no

Priser og avgifter

Våre priser og avgifter kan endres av omstendigheter som vi ikke rår over, for eksempel vesentlig endrede råvarepriser, valutaendringer eller endret moms. I alle priser er moms på 25% inkludert. Dersom momsen skulle endres, forbeholder vi oss retten til å justere våre priser med tilsvarende beløp. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil.

Våre avgifter per dags dato

Fri frakt gjelder for bestillinger over 499kr etter evnt. Rabatt. For bestillingern mellom 1kr-499kr er fraktkostnaden 39kr

Betalingsmåte

Vi bruker Klarna Checkout som betalingsmåte. Se nedenfor hvilke betalingsalternativ som finns tilgjengelig.

Faktura

Betal innen 14 dagar. Din faktura sendes til mailadressen du oppgav i bestillingen Prøv først og betal senere. Ingen rente. Denne betalingsmåten gir ingen ekstra kostnader, fakturaavgiften er gratis. Om betalingen uteblir så tilkommer en påminnelseavgift på 60kr samt en forsinkelsesavgift. Kredittopplysning tas aldri direkte i Klarna Checkout med ved behov avhengig av hvilken betalingsmåte du har valgt. Da kommer du få en kopi av kredittopplysningen per post. For å lese mer om Klarna som håndterer fakturaene, klikk her. .

DEL OPP BETALINGEN SOM DET PASSER DEG – DEL/KONTOBETALING

Prøv først og betal senere. Betal fra 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeløpet. Du kan delbetale din faktura via Klarna konto. En aviavgift på 45kr tilkommer. Du kan når som helst betale resten av din faktura og da avsluttes automatisk din konto hos Klarna. For å lese mer om delbetaling klikk her .

BETAL MED KORT – ENKELT OG TRYGT

Trygg kortbetaling med VISA og Mastercard/Eurocard. Ingen kortavgifter kommer i tillegg. Ingen kortopplysninger lagres hos oss – de lagres hos vår samarbeidspartner Klarna. Kortbetalinger som håndteres av Klarna er PCI-DSS-sertifiserte.

BETAL VAREN DIREKTE I KASSEN - KLARNA DIREKTE

Pengene dras direkte från din konto når du logger inn med din kodebrikke eller BankId. Du kan enkelt betale direkte fra din mobil med Mobilt BankId. Denne betalingsmåten gir ingen ekstra kostnader. Aktiver tjenesten gjennom å logga inn hos Klarna.no og registrere din konto.

ANGRERETT

Du har rett til å åpne pakken og prøve varen du har kjøpt. Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, har du angrerett i 30 dager fra den dagen du mottok varen. For å benytte angreretten fyller du i returseddelen som er med i pakken, og oppgir hva du returnerer. Bruk etiketten «MyPack Return». Det finnes også et standardformular for angrerett på Forbrukerrådets nettside ( https://www.forbrukerradet.no/ ) som du kan benytte deg av. Vi ber deg om mulig å returnere varen i originalemballasjen som postpakke eller brev.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.stayhard.no. Prøv gjerne varene dine, men husk at retur- og angreretten ikke gjelder undertøy, badetøy eller åpnet plomberingspose / brutt forsegling ved kjøp av hudpleie-/groomingprodukter.

Velger du å returnere hele eller deler av ordren, tilbakebetaler vi for returnert produkt. Om din håndtering av varen har forårsaket en nedsatt verdi av denne, vil vi trekke fra en sum som tilsvarer den nedsatte verdien.

Du har rett til å heve ditt kjøp om din leveranse er forsinket. En tilbakebetaling kommer da skje innen lovbestemte 14 dager.

Har du spørsmål om angreretten, kontakt oss på telefonnummer 69 20 90 40, e-post kundeservice@stayhard.no, eller besøk oss på den besøksadressen som oppgis ovenfor i punkt 2.

Reklamasjon / Uavhentede pakker

Ved reklamasjon eller retur, står du for transportrisikoen. Du som kunde er ansvarlig for at forsendelsen ikke er skadet før du mottar og kvitterer leveransen. Ta alltid vare på følgeseddelen/returfraktseddelen til returen er avklart.

Reklamasjon

Forbrukerkjøpsloven gir deg rett til å reklamere på en vare innen to år, under forutsetning at varen var feil ved levering. Hvis du mottar en vare som det er noe feil med, ønsker vi at du snarest mulig kontakter oss på telefonnummer 69 20 90 40 eller via e-post kundeservice@stayhard.no. Vær oppmerksom på at du må gi oss beskjed med informasjon om feilen «innen rimelig tid» etter at du oppdaget den. Hvis du reklamerer innen to måneder fra du oppdaget feilen, har du reklamert innen rimelig tid.

Hvis du, etter å ha kontaktet oss, skal sende varen tilbake, skal varen sendes til den adressen som er oppgitt på returseddelen som fulgte med forsendelsen. Se mer under rubrikken «Slik returnerer du» nedenfor.

Når vi har mottatt varen du vil reklamere på, vil vi ta stilling til hvorvidt det dreier seg om en feil på varen. Om din reklamasjon er godkjent hos oss kommer en tilbakebetaling av vare og eventuell frakt skje innen lovbestemte 14 dager.

UAVHENTEDE PAKKER

Vi belaster en avgift for pakker som ikke hentes ut tilsvarende de reelle kostnadene for returavgift, fraktavgift og håndtering som oppført i prislisten ovenfor.

HVORDAN Å RETURNERE

For å returnere en forsendelse må du fylle ut returseddelen som fulgte med i pakken. Informer om hva du returnerer og hvilke varer du eventuelt ønsker å bytte til. Deretter skal du benytte deg av etiketten My Pack Return.

Vennligst legg ved returseddelen i returen din, og pakk deretter inn returen før du returnerer varene.

TILBAKEBETALING

En tilbakebetaling skjer avhengig av hvordan du valgte å betale for varen. Vi benytter oss av Klarna Checkout, så all tilbakebetaling, uansett hvilken betalingsmåte du har valgt, skjer via dem. Etter at vi har mottatt din retur/reklamasjon, får du en e-post med returbekreftelse, og Klarna kontakter deg for tilbakebetaling. Har du spørsmål vedrørende din tilbakebetaling, kontakt Klarna på 21 01 89 91 eller kundtjanst@klarna.no.

LEVERINGER:

For detaljert informasjon om leveringsmetode, leveransetid etc., se følgende lenke klikk her

Medlem i Distansehandel Norge

Stayhard AS er medlem av Distansehandel Norge, som har strenge krav til medlemmenes ansvar overfor sine kunder og til kjøpsbetingelsene. Se etter merket når du handler på Internett eller postordre – da risikerer du ingenting! Det står et seriøst firma bak og dette gir deg ekstra trygghet!p>

GARANTIER OG REKLAMASJON

Ved tvister som vi ikke lykkes å løse, anbefaler vi at du henvender deg til Forbrukerrådet, http://www.forbrukerradet.no eller Fred Olsens gate 1, 0152 Oslo, tlf. 23 40 05 00. Vi følger alltid deres anbefalinger. Du kan også benytte deg av en online tvisteløsning for klagesaker som finnes tilgjengelig på EU-kommisjonens nettsted: http://ec.europa.eu/odr.

For informasjon om hvilke rettigheter du som har som forbruker, anbefaler vi deg å besøke Forbrukerrådets nettside http://wwwforbrukerradet.no.

Support og tilgjengelighet

Vår målsetning er å besvare spørsmål via e-post innen 24 timer på hverdager fra vi mottok spørsmålet ditt.

Garantier og service

Transportgaranti

Vi erstatter alltid transportskadet glass. For spørsmål eller varsel om transportskadet gods, vennligst kontakt oss .

Kvalitetsgaranti

Alle elektriske apparater, som barbermaskiner, har minst to års garanti. Alle eventuelle garantier gjelder i Norge. Fakturaen/følgeseddelen gjelder som garantibevis. Alle produktene vi selger kan brukes i Norge. Elektriske apparater som er markert med en T på følgeseddelen har dessuten en toårig grunnforsikring.

Elretur

Alle kasserte elektriske produkter skal tas hånd om for å forbedre miljøet. Vi er tilknyttet Norsirk AS som gjenvinner og tar hånd om elreturer på en sikker måte.

Manualer

Alle produktene vi selger skal ha en norsk bruksanvisning. Dersom et produkt ikke har norsk bruksanvisning, framgår dette av produktteksten.

ANNET

Send aldri forskudd.

Vi tar ikke ansvar for penger, sjekker og frimerker som sendes per brev.

Bedrageri

Vi politianmelder alle bedragerier og datainnbrudd samt forsøk på dette. Vi forbeholder oss retten til å avvise eller oppheve kjøp dersom vi har grunn til mistanke om bedrageri, datainnbrudd og/eller annet misbruk av vår nettside.

Force majeure

Vi er fritatt fra ansvar for mislighold av visse forpliktelser i forhold til disse generelle vilkårene, dersom misligholdet skyldes befriende omstendigheter som beskrevet nedenfor, og disse omstendighetene forhindrer, vanskeliggjør eller forsinker overholdelse av forpliktelser. Ansvarsbefriende omstendigheter er blant annet handlinger eller svikt fra myndigheter, ny eller endret lovgiving, konflikt på arbeidsmarkedet, blokade, brann, oversvømmelse, sabotasje eller ulykker av større omfang. Som force majeure regnes beslutninger av offentlig myndighet som påvirker marked og produkter i negativ retning, for eksempel advarselstekster, salgsforbud etc., eller unormal nedgang i markedet.personopplysninger

Stayhard behandler personopplysninger i overensstemmelse med gjeldende lovverk, inkludert EUs personvernforordning..

BEHANDLINGSANSVARLIG          

Ellos Group AB, org. nr 556217-1925, med adresse Ödesgärdsgatan 6, 501 86 Borås, Sverige (”Stayhard”) er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Stayhard har utnevnt Magnus Axelsson til databeskyttelsesombud. Databeskyttelsesombudet har bl.a. som oppgave å overvåke at Stayhard behandling av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning. Databeskyttelsesombudets kontaktopplysninger er dpo@ellosgroup.se

PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES

De opplysningene som behandles er personopplysninger du har gitt til oss.

Personopplysninger som du gir til oss

Når du gjennomfører et kjøp hos Stayhard gir du personopplysninger til oss. Det samme gjelder når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev, kundekonto eller tegner forsikring, benytter deg av våre tjenester på vår nettside og sosiale medier eller benytter deg av din eventuelle garanti, angrerett eller reklamasjon. Personopplysningene du gir til oss, og som vi behandler, kan f.eks. være ditt navn, adresse, personnummer, mobil- og telefonnummer samt e-postadresse.

Personopplysninger som vi har samlet inn fra deg

Når du gjennomfører et kjøp hos Ellos og når du benytter deg av vår nettside, din kundekonto eller våre sosiale medier, vil vi behandle personopplysninger om deg. Slike opplysninger er navn, fødselsdato, kjønn, kontaktopplysninger, kundeopplysninger, IP-adresse, operativsystem, informasjon om maskin- og programvare du bruker, opplysninger relatert til din kontakt med oss, informasjon om dine surfevaner (som geografisk sted, øktvarighet, hvilke eksterne sider du tidligere har besøkt, hvilke sider og sosiale nettverk du besøker hos oss, dine interesser samt informasjon om din øvrige bruk av våre tjenester og produkter), søke- og kjøpshistorikk, hvilke varer du har sett på eller lagt i handlekurven, betalingsmåte og kontosaldo og om du har kjøpt din vare på kreditt samt din aktivitet på våre sider, sosiale nettverk og på nettsiden vår (fjernet da dette inngår i forklaringen av surfevaner over).

FORMÅL MED BEHANDLINGEN OG JURIDISK GRUNNLAG

Vår avtale og administrasjon av ditt kjøp

Stayhard vil behandle ditt navn, adresse, personnummer, mobil- og telefonnummer og din e-postadresse, opplysninger om dine kjøp samt opplysninger med tanke på ditt bruk av våre sosiale medier med formålet å kunne administrere vårt kundeforhold til deg, inkludert dine kjøp og din kundekonto. Stayhard behandler ditt personnummer i de tilfellene du velger å bruke det for å hente adressen din. Det juridiske grunnlaget for Stayhard’ behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for å oppfylle en avtale, eller for å iverksette tiltak før en slik avtale inngås. Med unntak av ditt personnummer vil Stayhard også behandle ovennevnte personopplysninger i den hensikt å kunne behandle ditt eventuelle krav om bruk av angrerett, garanti, reklamasjon eller forsikring. Det juridiske grunnlaget for Stayhard’ behandling i denne delen er at det er nødvendig for å kunne oppfylle avtalen med deg. Personopplysningsbehandling i forhold til angrerett og reklamasjon skjer også med bakgrunn i det juridiske grunnlaget for å oppfylle rettslige forpliktelser som påhviler Stayhard.

Dersom du ikke oppgir ovennevnte personopplysninger har Stayhard ikke mulighet for å levere produkter eller oppfylle våre forpliktelser ovenfor deg.

Markedsføring av våre varer

Har du gitt ditt samtykke til å motta markedsføring, som f.eks. nyhetsbrev eller kampanjetilbud om våre produkter via e-post, SMS eller post, vil Stayhard også behandle ditt navn, mobil- og telefonnummer, e-postadresse og din kjøpshistorikk for markedsføringsformål. Det juridiske grunnlaget for Stayhard’ behandling av dine personopplysninger er ditt samtykke som vi enten får i forbindelse med at du registrerer deg som bruker hos Stayhard, eller i forbindelse med ditt kjøp av produkt (-er) fra vårt sortiment. Du gir ditt samtykke ved at du aktivt krysser av i en eller flere avkrysningsruter på nettsiden vår. På samme måte som når du gir ditt samtykke, kan du tilbakekalle dette ved at du krysser ut avkrysningsrutene du tidligere krysset av for på nettsiden vår.

Statistikk

Stayhard behandler ditt kundenummer og andre referansenummer i den hensikt å kunne lage statistikker og for å vise deg innhold i vår nettbutikk som er tilpasset deg og din kundegruppe. Det juridiske grunnlaget for Stayhard’ behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for formål relatert til Stayhard’ berettigede interesse. Behandlingen baserer seg på en balansering av interesser og innebærer, på samme måte som over, situasjoner der Stayhard vil, eller må, gjøre noe som i hovedsak er til vår egen fordel, forutsatt at dette ikke skader dine interesser eller grunnleggende rettigheter og friheter.

Regnskap

Stayhard behandler opplysninger om den transaksjonen som har skjedd mellom deg og Stayhard for regnskapsmessige formål. Stayhard vil av den årsak behandle informasjon om kjøpet, ditt navn, adresse, mobil- og telefonnummer og din e-postadresse. Det juridiske grunnlaget for Stayhard’ behandling av dine personopplysninger er at det er nødvendig for å oppfylle en rettslig forpliktelse på påhviler Stayhard.

Automatisert beslutningsprosess/profilering

For å kunne utvikle våre produkter og tjenester, forbedre vår markedsføring, kunnskap om våre kunder samt våre tilbud til deg, kan vi på en automatisk måte samle inn og analysere opplysninger fra deg. Slike opplysninger er navn, fødselsdato, kjønn, kontaktopplysninger, kundeopplysninger, IP-adresse, operativsystem, informasjon om maskin- og programvare du bruker, opplysninger relatert til din kontakt med oss, informasjon om dine surfevaner, søke- og kjøpshistorikk, hvilke varer du har sett på eller lagt i handlekurven, betalingsmåte og kontosaldo, og om du har kjøpt din vare på kreditt. samt din øvrige aktivitet på våre sider, sosiale nettverk samt på vår nettside. Vi gir deg deretter automatisk tilpasset informasjon i form av annonser og tilbud i vår nettbutikk som vi tror du vil oppfatte som relevante, basert på resultatet av analysen av din brukeratferd (såk. profilering). Det finnes for tiden ingen automatiserte beslutningsprosesser eller profileringer som kan påvirke deg juridisk eller på annen måte i vesentlig grad. Det juridiske grunnlaget for Ellos’ behandling i denne delen er vår berettigede interesse for å kunne utvikle vår forretningsvirksomhet og å, i best mulig utstrekning og for ikke å forstyrre deg unødvendig, kunne tilby deg produkter som matcher dine ønsker og ditt behov.

BEHANDLING AV TREDJEPART OG OVERFØRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Dine personopplysninger kan komme til å gis til, og behandles av, vårt morselskap Ellos Group AB og dets datterfirma, Ellos Norway AS, som inngår i Ellos Group-konsernet. Stayhard kan også gi dine personopplysninger til tjenesteleverandører som behandler personopplysninger for vår regning, såk. personopplysningsfullmektige. Dine personopplysninger kan også behandles av våre samarbeidspartnere. Vi har avtale med våre personopplysningsfullmektige som sikrer at de behandler dine personopplysninger i henhold til denne personopplysningspolicyen og våre instruksjoner. En tredjepart som vi gir dine personopplysninger til er for eksempel speditører i forbindelse med levering av varer.

Stayhard kan gi dine personopplysninger til myndigheter som krever at Stayhard gir ut slike personopplysninger.

Stayhard kan også dele dine personopplysninger for å tillate en fusjon, et oppkjøp eller salg av alle eller deler av Stayhard’ aktiva.

Stayhard og Stayhard’ samarbeidspartnere behandler som hovedregel dine personopplysninger kun innen EU og EØS. Skulle personopplysninger bli behandlet utenfor EU og EØS, vil Stayhard iverksette tiltak for å sørge for at dine personopplysninger fortsetter å være beskyttet, og også iverksette de tiltakene som kreves for å overføre personopplysninger til land utenfor EU og EØS på lovlig vis.

Som et ledd i vår markedsføring analyserer vi opplysninger, blant annet personopplysninger, rundt dine innkjøp og din aktivitet på våre sider, på sosiale medier og i vår nettbutikk. Vi vil for eksempel behandle dine personopplysninger for at vi ved hjelp av Google Analytics skal kunne tilpasse de annonsene og tilbudene som du ser ut fra informasjon om din tidligere surfing, samt for å kunne utvikle våre produkter og tjenester. Dette gjør det mulig for oss å tilpasse innholdet i vår nettbutikk slik at det passer akkurat dine behov, samt forbedre vårt tilbud til deg. Prosessen er anonymisert og kan ikke brukes for å identifisere deg (for informasjon om de informasjonskapsler vi benytter oss av se følgende link, cookies).] Videre kan vi komme til å bruke dine personopplysninger for å evaluere din bruk av vår nettbutikk for tjenester i forbindelse med nettstedsaktiviteter og internettbruk. Opplysninger som vi analyserer kan for eksempel være din IP-adresse, kjøpshistorikk, betalingsmåte og kontosaldo dersom du har kreditt hos oss, og annen informasjon som du har gitt til oss som kunde. For informasjon om hvordan Google Inc. bruker opplysninger, se følgende link: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/partners/.

TIDSPERIODE FOR BEHANDLING OG LAGRING

Vi behandler kun personopplysninger så lenge det er behov for å bevare dem for å oppfylle formålene som informasjonen ble gitt eller samlet inn for. Samme personopplysning kan lagres på flere forskjellige steder for ulike formål. Det kan innebære at en opplysning som er fjernet fra et system fordi den ikke lenger er nødvendig for formålet, kan forbli i et annet system der den er lagret etter avtale, eller for annet formål der personopplysningen fortsatt er nødvendig.

Personopplysninger som Stayhard behandler med hensikt å administrere kundeforhold, inkludert dine kjøp og din brukerkonto, eller for å oppfylle våre juridiske forpliktelser eller avtaler, f.eks. imøtese garanti-, reklamasjons- eller forsikringsforpliktelser med deg, behandles i den tiden det er nødvendig for at Stayhard skal kunne administrere kundeforholdet og oppfylle sin avtale eller juridiske forpliktelser overfor deg.

Har du gitt samtykke til å få direktemarkedsføring og nyhetsbrev fra Stayhard, vil vi lagre ditt navn, mobil- og telefonnummer, din e-postadresse og din kjøpshistorikk til du har avregistrert deg, tilbakekaller ditt gitte samtykke, eller ber oss slutte å kontakte deg. I forbindelse med dette vil Stayhard, i den grad Stayhard behandler personopplysninger relatert til profilering, fjerne de personopplysningene som har en forbindelse med direktemarkedsføringen.

Personopplysninger som Stayhard behandler for regnskapsmessige formål bevares i 10 år i samsvar med gjeldende regnskapslovgivning.

Personopplysninger som Stayhard behandler for statistiske formål vil ikke lenger være mulig å koble til deg som individ etter at aktuelt regnskapsmateriale er fjernet.

Dine personopplysninger kan bli lagret lenger enn angitt over dersom det kreves for å overholde juridiske krav, forskrifter eller myndighetsvedtak.

DINE RETTIGHETER

Du har rett til, uten kostnad, å skriftlig kreve å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Du kan også når som helst kreve rettelser av feilaktige opplysninger. Du har også rett til å be oss fjerne eller begrense de personopplysningene vi har om deg, og at vi gir deg en kopi av disse opplysningene (såk. dataportabilitet).

Hvis du ikke har grunnlag for din forespørsel eller forespørselen din er urimelig, for eksempel hvis du ofte ber om utdrag eller sletting med korte intervaller, kan vi enten nekte å imøtekomme forespørselen din eller ta betalt for de administrative kostnadene forespørselen din medfører. Forespørselen sender du til oss via våre kontaktopplysninger nedenfor.

Rett til innvendinger

Du kan når som helst ha innvendinger mot at dine personopplysninger behandles for direktemarkedsføring og/eller profilering. Vil du ikke at vi behandler dine personopplysninger for dette/disse formål, ber vi deg enten om å ringe oss på telefonnummer 69 20 90 40, mejla till oss på kundeservice@stayhard.no eller skrive til Stayhard AB, 501 86 Borås, og meddele oss dette. Vi vil da slutte med behandling av dine personopplysninger for dette/disse formål, og fjerne opplysningene forutsatt at vi ikke må fortsette å behandle dem for andre formål i henhold til denne personopplysningspolicyen.

Rett til å tilbakekalle ditt samtykke

Du kan når som helst, helt eller delvis, tilbakekalle ditt samtykke om behandling av personopplysninger ved at du, i vår nettbutikk, krysser ut avkrysningsruter du tidligere har krysset av for, eller kontakter oss via våre kontaktopplysninger over. Dersom du tilbakekaller ditt samtykke, ber vi deg notere at dette ikke påvirker lovligheten av den behandlingen som tidligere har skjedd på grunn av samtykket før dette tilbakekalles. Stayhard kan også, under visse omstendigheter, ha et annet juridisk grunnlag for behandlingen av dine personopplysning der vi kan ha rett til å fortsette behandlingen.

Rett til å klage

Er du misfornøyd med hvordan vi har behandlet dine personopplysninger kan du også kontakte oss via våre kontaktopplysninger over. Du har også rett til å sende inn klage når det gjelder vår personopplysningsbehandling til:

Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm
datainspektionen@datainspektionen.se

Ved tvister vi ikke lykkes å løse, som gjelder annet enn behandling av dine personopplysninger, kan du også benytte den nettbaserte klageportalen som er tilgjengelig på EU-kommisjonens nettsted: http://ec.europa.eu/odr.

PERSONOPPLYSNINGER

Stayhard er ansvarlig for behandlingen av de personopplysninger du gir til oss som f.eks. navn, adresse, personnummer, mobil- og telefonnummer samt e-postadresse. Vi behandler personopplysningene dine for å kunne administrere dine kjøp, for markedsføringsformål gjennom blant annet elektroniske kommunikasjonstjenester samt for å kunne utvikle våre produkter og tjenester. Dine personopplysninger kan også bli gitt til, og behandles av, vårt morselskap Ellos Group AB og dets datterfirmaer som inngår i Ellos Group-konsernet samt av våre samarbeidspartnere for ovennevnte formål. Dine personopplysninger kan bli gitt til selskaper både i og utenfor Europa.

Som et ledd i vår markedsføring analyserer vi opplysninger, blant annet personopplysninger, rundt dine innkjøp og din aktivitet på våre sider, på sosiale medier og i vår nettbutikk (for informasjon om cookies vi benytter oss av, se følgende lenke, cookies). Vi vil for eksempel behandle dine personopplysninger for at vi ved hjelp av Google Analytics skal kunne tilpasse de annonsene og tilbudene som du ser ut fra informasjon om din tidligere surfing, samt for å kunne utvikle våre produkter og tjenester. Videre kan vi og Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA («Google») komme til å bruke dine personopplysninger for å evaluere din bruk av vår nettbutikk for tjenester i forbindelse med nettstedsaktiviteter og internettbruk.

Ettersom vi benytter oss av Google Analytics vil personopplysningene dine også bli gitt til Google. I denne forbindelse kan personopplysningene dine bli videresendt til, og lagret på, Googles servere som er plassert rundt om i verden. På grunn av dette kan personopplysningene dine bli behandlet på en server som er plassert i et annet land enn der du bor. Google kan også overføre dine personopplysninger til en tredjepart i de tilfellene det er pålagt ved lov, eller når en slik tredjepart behandler informasjonen på oppdrag fra Google. Google kobler ikke IP-adressen din sammen med annen informasjon Google har lagret.

Opplysninger som vi analyserer kan for eksempel være din IP-adresse, kjøpshistorikk, betalingsmåte og kontosaldo dersom du har kreditt hos oss, og annen informasjon som du har gitt til oss som kunde. Vi kan lagre personopplysningene dine i opptil tre år etter at ditt kundeforhold til oss har opphørt for markedsføringsformål som nevnt over. Vi anser deg som kunde så lenge du nedbetaler noen av kjøpene dine, abonnerer på vår katalog (se under rubrikken «Katalogabonnement» for mer informasjon), benytter deg av noen av våre tjenester på vår nettside eller bruker våre mobiltelefonapplikasjoner. Vi anser deg også som kunde så lenge din garantitid løper på produkt(er) du har kjøpt av oss. Gjennom kjøp av produkt(er) fra vårt sortiment, tegning av forsikring gjennom oss, søknad om kreditt, registrering av kundekonto hos oss, bestilling av vårt katalogabonnement og/eller nedlasting av noen av våre mobiltelefonapplikasjoner, samtykker du til en slik behandling av dine personopplysninger som angitt over. Du kan helt eller delvis tilbakekalle ditt samtykke ved å skriftlig meddele oss på adressen som oppgitt nedenfor.

Det er frivillig å oppgi personopplysninger. Dersom du ikke vil at dine personopplysninger skal brukes til direktemarkedsføring, ber vi deg enten ringe oss på telefonnummer 69 20 90 40, sende e-post til oss på kundeservice@stayhard.no eller skrive til Stayhard AB, 501 10 Borås, Sverige, og meddele oss dette. Du har som kunde rett til, etter skriftlig forespørsel til oss på ovennevnte adresse, å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg og hvordan disse opplysningene benyttes. Du har også rett til å kreve at vi retter eller fjerner uriktige opplysninger om deg.