OBH Nordica Rettetang Björn Axén 3058 Mini - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

OBH Nordica Rettetang Björn Axén 3058 Mini

399NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1602157

Smidig, liten og lett! En mindre rettetang er perfekt å ta med når du er i farta! Kun 15 cm lang får den lett plass i håndvesken, treningsbagen eller weekendbagen. Platene har keramisk belegg og varmes opp på til 200°C på ca. 60 sekunder, noe som er perfekt når du vil at det skal gå raskt. Foruten som reise-rettetang er en mindre rettetang suveren for deg med kortere frisyre og for deg som retter ofte. Den varmetålige vesken som medfølger gir dessuten den perfekte oppbevaringen.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews