OBH Nordica Hårføner Björn Axén 5163 Silence - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

OBH Nordica Hårføner Björn Axén 5163 Silence

1 499NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1602162

En stille og profesjonell hårføner med lyddemper som holder volumet nede mens den kraftige motoren sikrer effektiv og enkel styling. Hårføneren har et volummunnstykke og to smale fønmunnstykker for maksimal luftstrøm og presisjon. - Volummunnstykke og 2 smale fønmunnstykker for maksimal presisjon - 3 m lang ledning for fleksibel styling - 3 varmeinnstillinger og 2 hastigheter - Heat boost og cool-funksjon

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews