Nivea Sun Face Soothing Sensitive SPF 50 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Nivea Sun Face Soothing Sensitive SPF 50

139NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1610403

NIVEA SUN UV Face Sensitive har en lett formel som ikke etterlater noen hvite rester på huden. Spesielt utviklet for den sensitive huden i ansiktet og roer irritasjon og tørrhet forårsaket av solen. Solkremen inneholder høyeffektive UVA/UVB-filter som beskytter huden umiddelbart. Den uparfymerte formelen kleber ikke og etterlater huden med en lett følelse, perfekt for daglig bruk. Dermatologisk og oftalmologisk testet.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews