Nivea Solbeskyttelseskrem Protect & Dry Touch SPF 20 - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Nivea Solbeskyttelseskrem Protect & Dry Touch SPF 20

149NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1610402

NIVEA SUN Protect & Refresh har en innovativ og effektiv fettfri formel som umiddelbart gir beskyttelse. Lett formel som gir en behagelig, kjølende og oppfriskende effekt, og etterlater huden herlig frisk og myk. Enkel å påføre og absorberes raskt. Inneholder effektive UVA/UVB-filter. Vannresistent og dermatologisk testet. NIVEA SUN inneholder ikke Octinoxate eller Oxybenzone som mistenkes å bleke korallrevene. Samtlige av NIVEAs solprodukter er uten disse UV-filtrene.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews