Nivea Sensitive Shaving Gel 200 ml - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Nivea Sensitive Shaving Gel 200 ml

49NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1610401

NIVEA MEN Sensitive Shaving Gel inneholder 0% alkohol* og unngår en sviende følelse. Den er ekstra mild, parfyme-nøytral og beriket med den effektive kombinasjonen av trollhassel og kamille. Opplev avansert barbering med Ultra Glide Teknologi som beskytter huden din for irritasjoner og gir en ekstra behagelig barbering. Huden din vil se frisk ut og føles myk og behagelig. Barberingsgelèen er dermatologisk testet, og godkjent av menn med sensitiv hud. *ingen etylalkohol

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews