Nivea Sensitive After Sun - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Nivea Sensitive After Sun

89NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1610408

NIVEA SUN After Sun Sensitive Lotion har en lett parfymefri formel som inneholder økologisk aloe vera og lakrisekstrakt. Produktet absorberes raskt og gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse for en beroligende og oppfriskende effekt. Produktet er spesielt utviklet for sensitiv hud, og virker beroligende og lindrende på huden, samt reduserer irritasjon og rødhet. Dermatologisk testet.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews