Nivea NIVEA After Sun Spray - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Nivea NIVEA After Sun Spray

89NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1610405

NIVEAs After Sun Spray har en lett formel, og inneholder Aloe Vera. Produktet absorberes raskt og gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse for en beroligende og oppfriskende effekt. Produktet er beriket med provitamin B5, og virker beroligende og lindrende på huden. Inneholder E-vitamin. Vær nøye med å fukte huden etter at du har vært i solen. Det kan være deilig å smøre seg inn med en kjølende after sun! Praktisk sprayflaske! Dermatologisk testet.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews