Moser Hårklipper 1400 Edition Green - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

Moser Hårklipper 1400 Edition Green

599NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  No colour: 1618274

Moser 1400 er en tyskprodusert hårklipper som er lettstelt og gir et fantastisk resultat Den benyttes på frisørsalonger over hele verden takket være kvaliteten. Klippelengden kan justeres fra 0,7-3 mm uten forhøyningskam, og med forhøyningskammen stiller du enkelt inn klippelengder mellom 4-18mm. Den har diamantslipte stålblader og en kraftig, oscillerende armaturmotor. Leveres med en ekstra distansekam på 14 mm, Saks, Rengjøringsbørste og Olje for å opprettholde levetid og skarpe blader.

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews