Luke Fracher x Stayhard Mooky Beanie - Gul - Accessories- Stayhard.no
Handlekurv

Luke Fracher x Stayhard Mooky Beanie

349NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for Oransje: 1106378-02-1
  • 50% Ull, 50% Akryl

Mooky Beanie er en ribbestrikket lue med oppbrettet kant. Luen har en vevd etikett foran med merket «Mooky». Stayhard lanserer en kolleksjon i samarbeid med moteentreprenøren og sneakersspesialisten Luke «Mook» Fracher som kommer i sterkt begrenset opplag. Sammen med Sean Wotherspoon og Chris Russow er Luke Fracher grunnlegger av de amerikanske streetwear resale-butikkene Round Two, som har blitt et verdensfenomen for en hel forbrukergenerasjon av «buy sell trade». Nå slippes kolleksjonen som tar Round Twos hype til Sverige og Norge.

  • 50% Ull, 50% Akryl

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews

Följ oss på instagram!

Få 15% rabatt* hela din beställning

Gjelder en gang per kunde, og kun på ord. priser (ikke gavekort). For fullstendige vilkår les her

KLIKK HER FOR Å FØLGE OSS!

Rabattkoden din vil vises her: