Liquiproof Premium Protector - Grå - Accessories- Stayhard.no
Handlekurv

Liquiproof Premium Protector

249NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for : 1109570-01-1

Beskytt favorittskoene dine mot regn, flekker og søl med Liquiproof LABS Premium Protector. Den langvarige sprayen skaper en usynlig barriere på stoff som motstår væske, leire, smuss og søl, samt forhindrer flekker fra vann, alkohol og olje. Ved å slå sammen markedsledende nanoteknologi med naturvitenskap er det her skapt en superkraftig, men likevel ikke giftig, miljøvennlig løsning. Produsert med naturlige ingredienser og en vannbasert formel vil ikke beskyttelsen endre utseendet, følelsen eller lukten av tingene dine, noe som gjør den trygg å bruke på alle absorberende stoffer. Tenk på det som din aller beste beskyttelse for skinn, semsket skinn, saueskinn, nubuck ... og listen fortsetter. Det fungerer utmerket som skobeskyttelse, men er også en førsteklasses beskyttelse for klær og vesker - noe som gjør den til et perfekt valg for favorittsko, poser eller klær!

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews

Följ oss på instagram!

Få 15% rabatt* hela din beställning

Gjelder en gang per kunde, og kun på ord. priser (ikke gavekort). For fullstendige vilkår les her

KLIKK HER FOR Å FØLGE OSS!

Rabattkoden din vil vises her: