Lacoste L.12.12 Blanc Jeremyville Edition EdT 50 ml - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv
Modellens høy er 182  cm og bruker størrelse M

Lacoste L.12.12 Blanc Jeremyville Edition EdT 50 ml

479NOK
-20%
599NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1615528
  • Maskinvask 30°

Eau de Lacoste L.12.12 fanger den lekne følelsen i dette velkjente varemerket for å blåse liv i den ånden som preget den ikoniske pikétrøyen - uforglemmelig kul, innovativ, elegant og trendy. Som selvtilliten en mann føler når han tar på seg en Lacoste L.12.12-pikétrøye. Lacoste x Jeremyville har laget en gøyal og fargerik tolkning av Lacostes tennisrøtter. Den internasjonalt kjente gatekunstneren tilfører sin karakteristiske seriestil til dette begrensede samleropplaget av Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, og gir den en positiv følelse. En treaktig, blomstrete herreparfyme som åpner med den livlige energien i italiensk sitronolje, ingefær og grapefrukt. En grønn note av rosmarin gir en moderne, naturlig tone over bunnoten, hvor de myke, sofistikerte, semskede tonene intensiveres av sedertre. En leken og positiv parfyme.

  • Maskinvask 30°

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews