Lacoste L.12.12 Blanc Gift Set EdT 50ml + Deospray 150ml 200 ml - Grooming- Stayhard.no
Handlekurv
Modellens høy er 182  cm og bruker størrelse M

Lacoste L.12.12 Blanc Gift Set EdT 50ml + Deospray 150ml 200 ml

479NOK
-20%
599NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1615530

L.12.12 Blanc er en ren og unik parfyme. Den åpner med en frisk, treaktig og urteaktig blanding av grapefrukt, kardemomme, rosmarin og sederløv for å skape et rent og aromatisk førsteinntrykk. Disse notene blandes med et unikt, maskulint, blomstret hjerte av natthyasint, Ylang Ylang og røkelse som gir duften dens rene følelse. Basen er en fusjon av sedertre, gregory wood og friske noter av vetiver. Resultatet er en tidløs, klassisk og maskulin duft med innslag av tre. Lacoste L.12.12-kolleksjonen av herredufter er inspirert av et av verdens mest kjente klesplagg, Lacoste pikétrøye. Toppnoter: Grapefrukt, kardemomme, rosmarin, sederløv. Hjerte: Natthyasint, røkelse, Ylang Ylang. Base: Mokka, sedertre, gregory wood, kinesisk gressrot

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews