JBL FLIP 5 BT-høyttaler Hvit - Lifestyle- Stayhard.no
Handlekurv

JBL FLIP 5 BT-høyttaler Hvit

1 299NOK
Gå til kassen
Artikkelnummer for  : 1583909

JBL FLIP 5 er en portabel, kompakt høyttaler med god lyd som utvider FLIP-serien - Bluetooth 4.2 A2DP V1.3 - Vanntett iht. IPX7 klassifisering (1m) - Portabelt design med opptil 12 t batteritid - Slitesterkt stofftrekk rundt høyttaleren - Det er mulig å pare 2 stk. FLIP5 for stereolyd Akkurat som de andre FLIP-modellene kommer denne modellen i mange fargevalg, alt fra diskrete farger til farger som skiller seg ut fra mengden! Med FLIP 5 har JBL valgt å legge stort fokus på å forbedre lydbildet og samtidig beholde den bassrike lyden som FLIP-modellene tidligere har vært kjent for. Batteritiden er utrolig pga. litium-ion polymer-batteriet på 17.28 Wh som er sammenlignbart med 3.6V 4800 mAh. Unngå uenighet ved å koble til opptil to smartphones eller nettbrett samtidig og spill musikk hver sin gang. Med FLIP 5 kan du nyte friheten som følger når du skal ut og nyte dagen. Med 12 timers batteritid kan du spille musikk hele dagen uten å bekymre deg for at batteriet skal bli tomt. Den solide, klassiske JBL-lyden som har gjort FLIP-serien såpass populær finner du også i FLIP 5, og det er vanskelig å ikke nyte når musikken starter. Med JBL FLIP 5 kan du parkoble høyttaleren til andre JBL-enheter som er kompatible med JBLs PartyBoost-funksjon. Det går fint å koble sammen 2 stykker for fin stereolyd, men man kan også koble sammen flere JBL PartyBoost-kompatible høyttalere for å få større lyd. Det skal være mulig å koble sammen over 100+ PartyBoost-enheter med hverandre, noe som vil skape en helt utrolig lyd! (Vær oppmerksom på at JBL PartyBoost IKKE er kompatibel med den foregående sammenkoblingsfunksjonen Connect og Connect+.)

Hos oss får du fri frakt over 499 kr, uansett størrelsen på ordren din. På bestillinger under 500 kr, vil en fraktgebyr på 39 kr bli lagt til. Selvsagt kan du returnere og bytte varene dine uten kostnad.

Rask Leverering

Alle bestillinger sendes fra vårt lager i løpet av 1 til 2 dager. Leveringstid til deg som kunde er deretter 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.

LETT Å BYTTE OG RETURNERE

Du har alltid 30 dagers returrett fra du bestilte varen. Selvsagt forutsatt at varen ikke er brukt og returneres til oss i originalstand.
Prøv gjerne varene dine, men tenk på at Retur- og bytteretten ikke gjelder for undertøy eller brutt plomberingspose ved kjøp av hudpleie/groomingprodukter.

Sample text about reviews